UHAPŠEN MLADIĆ (22): Napao ženu u naselju Drač, uhvatio je za vrat i ukrao telefon? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ (22): Napao ženu u naselju Drač, uhvatio je za vrat i ukrao telefon?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili razbojništvo koje je u novembru izvršeno na štetu ženskog lica, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Naime, službenici CB Podgorica – Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su 07.12.2017. godine državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli posebni izvještaj, kao dopunu krivične  prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv N.E.A. (22) iz Rabata, državljanina Maroka, zbog postojanja osnovane sumnje da je na štetu V.P. počinio krivično djelo razbojništvo.

Naime, 19.11.2017. godine u službene prostorije CB Podgorica pristupila je V.P. iz Podgorice koja je prijavila da joj je nepoznato muško lice istog dana, oko 10,45 časova, u naselju Drač u Podgorici, uz upotrebu fizičke sile otuđilo mobilni telefon marke „Samsung“. U prijavi je navela da je u ruci držala mobilni telefon, te da joj je u jednom momentu sa leđa prišlo nepoznato muško lice koje joj se obratilo na engleskom jeziku, zbog čega je ona zastala misleći da mu treba pomoć. Nakon toga on ju je, kako je prijavila, uhvatio rukama za vrat, oteo joj mobilni telefon iz ruke i trčećim korakom se udaljio u nepoznatom pravcu.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su izuzeli video materijal sa kamera za sigurnosni video nadzor u neposrednoj blizini mjesta događaja. Uvidom u predmetni dokazni materijal uočeno je kretanje izvršioca.

Daljim operativnim radom na terenu došlo se do sumnje da je izvršilac krivičnog djela N.E.A, inače tražilac azila u Crnoj Gori sa privremenim smještajem u prihvatilištu na Koniku. On se nalazi na izdržavanju kazne zatvora u ZIKS–u, zbog ranije izvršenih krivičnih djela, te je iz tog razloga posebni izvještaj protiv njega nadležnom tužiocu procesuiran u redovnom postupku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com