Dedeić tužio Mandićevog advokata - Volim Podgoricu

Dedeić tužio Mandićevog advokata

Svjestan značaja javne riječi i štete koju trpim zbog neistine izgovorene u formi konstatacije tokom suđenja u procesu “Državni udar“, odlučio sam da podnesem tužbu protiv advokata Dušana Radosavljevića. Konstatujem da je lično Andrija Mandić naručilac laži da navodno uređujem radio i sajt Aleksandra Saše Sinđelića, poručio je predsjednik Srpske liste Dobrilo Dedeić.

On dodaje da će odšteti tražiti od advokata Radosavljevića, a Mandiću će, kako ističe,  omogućiti da bude advokatov svjedok saradnik.

“Jedini medijski projekat u kome učestvujem je portal Ujedinjenje. Prvi sam među jednakima u redakciji i u potpunosti sam odgovoran za sadržaj tekstova koji se objave. Predmet našeg interesovanja često jesu i političke kreature. Andrija Mandić je jedna od najupečatljivijih. Iako je ovaj svojevrsni crnogorski Srećko Šojić više puta nuđen da odgovori na naše navode, nikada nije imao petlje da se oglasi. Takođe je poslednjih godina u političkoj ravni od mene i Srpske liste trpio udarce i bio izdržljiv koliko i dobroćudna i plemenita bića koja je blagi Gospod stvorio za nošenje tereta”, saopštio je Dedeić.

On dodaje da bi Mandić sada, kada je kandidat za decenijsku robiju i kada je ucijenjen od strane režima Mila Đukanovića i Duška Markovića, za sobom povukao u brlog koga god stigne.

“Nakon što je kompletan poslanički klub Demokratskog fronta vratio u parlament koga je prije toga nazivao “Sinđinim“, Andrija Mandić je dokazao za koga radi – za onoga za koga je radio svih ovih godina sa ciljem razbijanja opozicije, iako mi mnogi to nijesu vjerovali. Poenta je da Mandić braneći kuma Mila, brani i sebe! Ako je jedan od njih u zatvoru, ni drugom sloboda nije zagarantovana”, navodi on.

Dedeić poručuje da ga neće interesovati ukoliko spikeri u ime lidera “seljačke opozicije“, eventualno nastave da u sudnici pominju njegovo, ime Roberta Žižića,  jer, to, po njegovim riječima, rade po nalogu Andrije Mandića.

“Moj odgovor na svaku konstrukciju biće udarac zmiji u glavu i organizovanje konferencija za štampu na kojima ću javno govoriti o životnim temama. Trenutno presudna životna tema je – odakle Mandiću milioni i milioni za kampanje, te zašto u začaranom krugu priliva sredstava nisu baš sve pare ruske? Odakle pare za osnivanje više elektornskih medija koji štite njegov lik i nedjelo i, najzad, odakle pare za predstojeći dnevni štampani medij za koga je neophodno ulaganje od najmanje 600.000 eura? Dalje, kako je i zašto Mandić čak i porodično ucijenjen da radi sve ovo što radi”, kazao je on.

On ističe da o svemu zna, više nego mnogi drugi.

“A upravo ti podaci, ako me primora da ih iznesem, daju odgovor na pitanje zašto Mandić na svakim izborima gladnom narodu obećava rušenje režima, a nakon toga se redovno, preko noći, vraća u parlament za koga tvrdi da je konstituisan izbornom krađom”, zaključuje on.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com