SPREMITE SE ZA PRAZNIKE! Telefoni već od 3 eura mjesečno, TV već od 8 eura, pretplata NA POLA 6 mjeseci - Volim Podgoricu

SPREMITE SE ZA PRAZNIKE! Telefoni već od 3 eura mjesečno, TV već od 8 eura, pretplata NA POLA 6 mjeseci

U susret praznicima, kupite sebi ili za poklon  mobilni telefon vec od 3 eura mjesecno uz pretplatu za box paket. Iz ponude izdvajamo Tesla Smartphone 6.2 i Alcatel 5080X Shine Lite.

Ukoliko ipak želite usluge kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, a uz to želite obezbijediti novi TV uređaj onda predlažemo Smart TV JVC LT 32” za koji plaćate ratu samo 8 eura mjesečno.

A naravno, pored svega ovoga za nove korisnike, u toku je i pola godine 50% popusta na pretplatu zeljenog BOX paketa.

Iz ponude box paketa izdvajamo Box trio 2+ koji Vam donosi uživanje u preko 200 kanala, Internet brzinu od 60Mb, fixnu telefoniju i mobilnu telefoniju sa velikim resursima. Takodje, izdvajamo i Box duo 2 koji sadrži TV paket sa preko 200 kanala i Internet brzinu od 60Mb.

Tako korisnici koji izaberu Box trio 2+ paket, plaćaju narednih 6 mjeseci samo 14.49 eura, a novi korisnici Box duo 2 paketa samo 12.95 eura mjesečno.

Bliže se praznici i m:tel svim novim korisnicima BOX paketa uz sve ovo poklanja i aparat za fiksni telefon.

Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Promotivna kampanja se odnosi na sve nove korisnike BOX paketa. Sve cijene su sa PDV-om.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

1 komentar

  1. Aw, i thought this was an incredibly nice post. In notion I have to place in writing in this way moreover – spending time and actual effort to create a very good article… but exactly what can I say… I procrastinate alot and also by no means apparently go accomplished.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com