PREMA NJIMA NE MOŽETE OSTATI RAVNODUŠNI! Ovo je NAJŠARMANTNIJI znak horoskopa! - Volim Podgoricu

PREMA NJIMA NE MOŽETE OSTATI RAVNODUŠNI! Ovo je NAJŠARMANTNIJI znak horoskopa!

Vladavina Vaga, sedmog po redu horoskopskog znaka, traje do 22. oktobra, a osobe rođene u ovom znaku odlikuje nevjerojatan šarm. Budući da su nevjerovatno srdačni i komunikativni, pripadnici ovog astroznaka omiljeni su u društvu

U ovom su znaku rođeni mnogi poznati, među kojima su kanadska pop zvijezda Avril Lavigne, nekadašnja teen kraljica Hilary Duff, holivudska zvijezda Will Smith, miljenik tinejdžerka širom svijeta, slatki Zac Efron, muzičari Eminem, Usher, Gwen Stefani, Bruce Springsteen, Snoop Dog, bubnjar benda Motley Crue Tommy Lee, Ashlee Simpson, Sting i John Mayer, zatim glumci Matt Damon, Alicia Silverstone, Neve Campbell, Rachel McAdams, Hugh Jackman, Gwyneth Paltrow, Monica Bellucci i Viggo Mortensen.

Vladar  Vage je Venera, planeta koja je dobila ime po starorimskoj božici ljubavi i ljepote te zaštitnici umjetnosti. Osobe rođene u ovom znaku su društvene i uvijek dobro raspoložene, drže do svog izgleda, ponašanja i lijepih manira. Obično su vrlo rječite i zrače šarmom. Vole upoznavati nove ljude, pa i pripadnici najrezerviranijih znakova padaju kao pokošeni pred šarmom Vaga.

Osim toga, odlikuje ih izražen osjećaj za pravdu te saosjećanje s ljudima u nevolji.

Vage uživaju u koketiranju i ljubavnim igrama pa ako jedna od njih flertuje s vama, nemojte misliti da želi nešto – to je samo uobičajeno ponašanje koketnih Vaga koje zadovoljavaju svoj instinkt.

Pripadnike ovoga znaka karakterizira i profinjen ukus te uživaju u luksuznim stvarima. U svemu imaju vrlo visoke kriterije, a njihov je idealan partner inteligentan, lijep, društven i uglađen. Ponekad će, ukoliko se ne osjećaju najbolje, i glumiti dobro raspoloženje, što će mnogi, preoštro, nazvati dvoličnošću.

KAKVE SU U LJUBAVI

Ukoliko vam se sviđa pripadnik ovog znaka, budite uporni. S njima će stvari na prvi pogled izgledati jednostavne i lake, a onda će Vage odjednom početi komplikovati: teško donose odluke, a takve su i kada je u pitanju ljubav. Zbog svoje potrebe za stalnim osvajanjima, Vage su rijetko vjerne i, premda se ponekad tako ne čini, nisu previše hrabre.

Vaga traži atraktivnu osobu s kojom može raspravljati o aktualnostima i važnim događajima. Ako je želite osvojiti, odvedite je na večeru u skupi restoran ili na neko ,,fensi” mjesto, a ukoliko je zanemarite ili na bilo koji drugi način izazovete njeno nezadovoljstvo, Vaga će potražiti nekoga tko će joj pružiti više ljubavi i pažnje. Neodlučnoj Vagi potreban je neko ko će donositi odluke umjesto nje ili joj barem pomoći da ih sama donese.

SVE O VAGAMA:

Vladajući planet: Venera
Element: vazduh
Boja: svijetloplava, ružičasta
Dragi kamen: safir
Metal: bakar, bronza
Cvijet: hortenzija
Životinja: gušteri
Voli: eleganciju, ukrase
Idealna zanimanja: sve vezano uz kulturu, ljepotu i umjetnost
Sretni brojevi: 1, 2 i 7
Najbolje se slažu s: Blizancima i Vodenjacima
Suprotan znak: Ovan
Ne voli: nepravdu, glasne i nepristojne ljude

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com