Home / LJUDI / JEZIVA SMRT MLADE BOSANKE U SIRIJI: Pokušala je da pobjegne, a onda su je džihadisti uhvatili, silovali i tukli do smrti!

JEZIVA SMRT MLADE BOSANKE U SIRIJI: Pokušala je da pobjegne, a onda su je džihadisti uhvatili, silovali i tukli do smrti!

Samra Kešinović (17), austrijska državljanka porijeklom iz Bosne i Hercegovine, silovana je i tretirana kao seksualna robinja prije nego što je pretučena na smrt!

Navodno dobro obaviješteni insajder na kog se poziva austrijski “oe24” tvrdi da je Samra pretučena jer je pokušala da pobjegne. Samra Kešinović i Sabina Selimović (15), tinejdžerke iz Beča, obje porijeklom iz BiH, pobjegle su zajedno 10. aprila 2014. godine iz svojih domova i pridružile se u Siriji Islamskoj borcima Islamske države.
“Ne tražite nas, slavimo Alaha i za njega čemo umrijeti”, napisala je Samra jednom prilikom preko društvenih mreža.

One su stigle do Rake, a informacije o njima su nakon toga bile prilično kontroverzne i često su se pokazale nepouzdanim. Najnoviju prenosi jedan medij iz Austrije na svojoj naslovnoj stranici.

Nedavno je navodno dobro obaviješten insajder na kog se poziva austrijski “oe24” potvrdio da je Samra nasmrt pretučena prilikom pokušaja bijega.

Navodno se u Siriji udala, i dobila dijete.

“Samra i Sabina su živjele sa drugim ženama u kući. U jednom trenutku Samra je nestala. Navodno je pokušala da pobjegne zbog čega je brutalno kažnjena i tučena do smrti”.

Međutim, zvanični državni izvori nisu potvrdili ovu informaciju.  Dejli mejl, je pisao da je Samra Kešinović, neposredno prije smrti korišćena kao seksualna robinja boraca Islamske države.

dijaspora.news/Kurir.rs/oe24.at

Foto printscreen oe24.at

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com