VESELIN JE U LONDONU PROVEO POLA ŽIVOTA: Sada živi u Potrku kod BP sa ženom Engleskinjom i evo kako mu je! - Volim Podgoricu

VESELIN JE U LONDONU PROVEO POLA ŽIVOTA: Sada živi u Potrku kod BP sa ženom Engleskinjom i evo kako mu je!

Više od pola života Veselin je proveo u Engleskoj, ali ni veliki London, kako je kazao, nije mu draži od rodnog sela Potrk.

“Moj san je bio da jednog dana imam dovoljno para da dođem da živim u đedovini”, istakao je on. Svoj san je ispunio – sada ima farmu i topli dom koji dijeli sa suprugom.

Gilijen priznaje da joj nije lako bilo da napusti posao, ali je ljubav presudila.

“Ja nijesam željela da dođem ali jesam zbog Veska. On je želio da se vrati u domovinu i upustila sam se u avanturu sa njim “, objasnila je Engleskinja.

Gilijen je, inače, ćerka slavnog Sindija Njumana, režisera kultne naučno-fantastične serije “Doctor Who”. Život u Crnoj Gori za nju je, kako je istakla, potpuna nepoznanica.

“Činjenica je da ovdje nema industrije, ni proizvodnje. Ništa se ne radi i ne kreira. Ne razumijem kako zemlja funkcioniše. Nepoznata mi je kultura, ne mogu u potpunosti da razumijem ljude, njihove relacije, ali mi je to zanimljivo jer sam radila kao antropolog”, kazala je Gilijen.

Veselin je kazao da su velike razlike između života na selu u Engleskoj i Crnoj Gori.

“Engleski farmer je bogat, ovdje je to siromah. Enlez ima svoje avione, četvorotočkae, vrijeme za sebe i za bavljenje filozofijom i umjetnošću”, rekao je on.

 

TVCG/rtcg.me

1 komentar

  1. Countless online communities include singles groupings of which attempt enjoyable fleshlights routines jointly, all this is actually is a great substitute internet dating process. Occurrences like pedaling, bowling, curling, film night time, dancing along with humor golf clubs are usually organized through the singles group, and it allows a evenly-distributed group of contributors to acquire an enjoyable and laid-back nights. Along with stress don your hobby by itself as an alternative to making a loving link, requires lots of pressure from the singles and points of interest occur a lot more obviously around this setting up.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com