PODGORICA: Minja Šaković JURIO ZAGORIČKIM ulicama čovjeka koji je htio da ga UBIJE? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Minja Šaković JURIO ZAGORIČKIM ulicama čovjeka koji je htio da ga UBIJE?

Podgoričanin Milić Minja Šaković (30) zagoričkim ulicama jurio je za muškarcem koji je navodno došao do njegove kuće da ga likvidira.

On je taj slučaj prijavio inspektorima Centra bezbjednosti Podgorica i dostavio im snimak  nadzorne kamere sa svoje kuće, koji navodno potvrđuje njegovu priču.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da je Šaković sredinom prošle sedmice prijavio da se muškarac maskiran fantomkom šunjao oko njegovog doma.

Inspektorima je rekao da sumnja da je taj muškarac u rancu nosio bombu i obrazložio zašto je to tako…

Dobro obaviješteni sagovornik tvrdi da je  visokopozicionirani član škaljarskog kriminalnog klana tokom davanja izjave rekao da je   vidio maskiranog muškarca kako biciklom prilazi njegovoj kući.

Kazao je da je maskirani  ostavio  biciklo uz ogradu, a potom sa rancem na leđima krenuo ka njegovim vratima.

“Primjetio ga je, napolju se nešto čulo i maskirani muškarac krenuo je da bježi. Kada je došao do ograde, popeo se na  biciklo i pojurio niz ulicu. Šaković je kolima krenuo za njim, primakao mu se, ali je on sišao sa bicikla i pobjegao između kuća u Ulici Ljubotinjskih junaka, kuda ovaj nije mogao kolima da prođe”, prepričao je  izvor “Vijesti” Šakovićevu izjavu  inspektorima.

Isti sagovornik rekao je da su policajci  na tom mjestu pronašli biciklo.

Istraga je u toku.

Šaković je početkom septembra ranjen, a u tom oružanom napadu ubijen je  njegov prijatelj Ivan Nedović (33).

Nedović je izrešetan sa deset, a u Šakovića je  završilo pet metaka ispaljenih iz automatske puške.

Ta pucnjava dogodila se 8. septembra u kafeu Auto Zete u Podgorici.  Sivi BMW inostranih registarskih oznaka oko 12.30 sati zaustavio se ispred tog objekta, a sa suvozačevog mjesta izašao je maskirani muškarac, dotrčao do  bašte lokala ograđene staklom   i iz automata ispalio rafal koji je pokosio Nedovića i Šakovića.

Dobro obaviješteni izvor “Vijesti” tada je ispričao da je Šaković preživio zahvaljujući bratu Marku, koji se bacio preko njega i oborio ga na pod.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da  policija vjeruje da je pokušaj ubistva Šakovića nastavak kokainskog rata koji bjesni već treću godinu.

Dva kotorska kriminalna klana – kavački i škaljarski ratuju od kraja 2014. godine, kada je u Španiji nestao tovar sa 200 kilograma droge.

U februaru 2015. godine počela je serija likvidacija u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini…

Iz policije je i zvanično saopšteno  da glave padaju u obračunima “dva velika klana”…

Prva žrtva kokainskog rata bio je Cetinjanin Goran Radoman, ubijen u februaru 2015. godine. Istražitelji vjeruju da je dio do tada jedinstvenog klana optužio Cetinjanina za nestanak droge u Valensiji, zbog čega su i počeli sukobi.

U ratu klanova ubijeno je petnaestak osoba, a bilo je i slučajnih žrtava.

Milić Šaković i njegov brat Marko odležali su zatvorske kazne zbog ubistva  Miroja Baošića, 2005. godine.

Taj Podgoričanin ubijen je iz automatske puške. Tada je saopšteno da je Minja sa bratom, sakriven iza žbunja, čekao da Baošić parkira  vozilo ispred svoje porodične kuće i  onda zapucao…

Tome su prethodili brojni vatreni obračuni između Marka i Baošića… Milić Šaković je i 2012. godine osuđen na pola godine zatvora zbog  nasilničkog ponašanja nad porodicom Škrijelj.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. I’d need to consult with you here. Which isn’t some thing It’s my job to do! I like reading an article which will make people think. Also, many thanks permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com