SVJESNA DA JE IMALA SREĆE: Ana Mihajlovski otkrila kako se suočila sa kancerom - Volim Podgoricu

SVJESNA DA JE IMALA SREĆE: Ana Mihajlovski otkrila kako se suočila sa kancerom

Svjesna da je imala mnogo sreće, jer je tumor na dojci koji je operisala prije nekoliko mjeseci bio dobroćudan, harizmatična voditeljka i zaštitno lice TV Pink Ana Mihajlovski želi da ukaže svima koliko je važno ići na redovne kontrole. Ana napominje da kad se razbolimo, nismo dobri ni sebi ni svojoj porodici. Ona je svoju lekciju naučila, a dok se ne vrati pred kamere, svu energiju i ljubav ulaže u svoje troje djece i proizvodnju ženske garderobe i opreme za jahanje. Iznad svega priželjkuje da sa svojim ljubimcem, rasnim konjem Landoverijem, istrči bar jednu galopsku trku.

“Prije svega bih želela da naglasim da je moj slučaj bio benigan. Besmisleno je da stavljam sebe u prvi plan pošto bi to bila uvreda za sve žene koje preživljavaju mnogo veće probleme i žive sa njima. Nisam imala običaj da radim samopreglede”, kazala je voditeljka.

Operacija tumora koji su joj ljekari napipali u predjelu između pazuha i grudi, izvedena je na beogradskom Institutu za onkoligiju i readiologiju.

Priznaje da je kancer njen najveći strah. Ana je od dokrora saznala da “mora da se liječi”, te da nije potrebno da se operiše. Međutim, poslije izvjesnog vremena otišla je na operaciju.

Ana situaciju u kojoj se našla prije par mjeseci opisuje kao “problemčić od dva centimentra”, a sve to je shvatila kao važnu lekciju i opomenu.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com