VELIKI PREOKRET! Ovo je NAJBOLJI sportista Crne Gore u 2017. godini! - Volim Podgoricu

VELIKI PREOKRET! Ovo je NAJBOLJI sportista Crne Gore u 2017. godini!

Rukometaš Vuko Borozan najbolji je sportista naše zemlje u 2017. godini, u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Igrač Vardara prvobitno nije bio ni u konkurenciji za najboljeg sportistu u godini na izmaku, ali se na današnjoj izbornoj sjednici dogodio preokret.

Na predlog člana UO RSCG Zorice Kovačević, te uz podršku predjsednika FSCG Dejana Savićevića, kao i predsjednice Skijaškog Saveza Vesne Medenice članovi žirija su ponovo glasali – Borozan je naknadno uvršten u društvo najboljih, a onda je Cetinjanin dobio najviše glasova žirija.

 

Njemu će u četvrtak u Vili Gorica biti uručeno najznačajnije državno priznanje kada je sport u pitanju.

Borozan je u ovoj godini sa Vardarom osvojio Ligu šampiona, SEHA ligu, te duplu krunu u Makedoniji. Takođe, pomogao je našem nacionalnom timu da se plasira na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Podsjetimo, u konkurenciji za najboljeg sportistu u godini su bili fudbaler Stefan Savić, odbojkaš Miloš Ćulafić, džudista Nikola GArdašević, karatista Mario Hodžić, te Anđela Miličković iz streljaštva

1 komentar

  1. Kredit za sumu od 7.000 evra ima 500.000 eura: ([email protected])

    Pojedinacne širom sveta preciznije vi koji ste u Srbija; Grna Gora; Zurich; Nemacki; Hrvatska; Slovenija; Holandija; Bosna; Nemacka; Svajcarska besplatno koristi od naših usluga. Smo za vas odobriti krediit za sumu od 3.000 evra ima 500.000 eura je vrlo pouzdan uslove i pa je rekla. mail: [email protected]
    WhatsApp: +33 7 58119861

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com