ODLUKA O IMOVINI SVETOZARA MAROVIĆA BIĆE DONESENA 6. FEBRUARA - Volim Podgoricu

ODLUKA O IMOVINI SVETOZARA MAROVIĆA BIĆE DONESENA 6. FEBRUARA

Glav­ni pre­tres na ko­me će se od­lu­či­va­ti o od­u­zi­ma­nju imo­vi­ne biv­šeg pot­pred­sjed­ni­ka DPS-a Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća bi­će odr­ža­no 6. fe­bru­a­ra.
Nje­go­vi advo­ka­ti ju­če su oci­je­ni­li da tu­ži­la­štvo ne­ma va­lid­ne do­ka­ze za traj­no od­u­zi­ma­nje imo­vi­ne nji­ho­vog kli­jen­ta. Advo­kat Zdrav­ko Be­go­vić je na­veo da se ra­di o imo­vi­ni ko­ja je ste­če­na le­gal­nim pu­tem.
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci u no­vem­bru je pri­hva­tio žal­bu ko­ja je ulo­že­na na od­lu­ku su­di­je za is­tra­gu ko­jom se za­bra­nju­je otu­đe­nje, op­te­re­će­nje i ko­ri­šće­nje Ma­ro­vi­će­ve imo­vi­ne. Ta­ko je uki­nu­ta pri­vre­me­na mje­ra za­bra­ne ras­po­la­ga­nja tom imo­vi­nom.

Od­bra­na je za­tra­ži­la da se u svoj­stvu svje­do­ka sa­slu­ša­ju Isat Bo­lje­vić i Stan­ko Su­bo­tić.
– Ovaj po­stu­pak je po­tre­ba tu­ži­o­ca da bu­de is­tra­jan u ovom pred­me­tu iako ne­ma do­ka­za – ka­zao je advo­kat Be­go­vić.
Tu­ži­lac Li­di­ja Vu-k­če­vić  osta­la je pri pred­lo­zi­ma za do­ka­ze od­ra­ni­je. -– Ra­di se o spi­si­ma Upra­ve za ne­kret­ni­ne, za­pi­sni­ku o svje­do­ci­ma, do­ku­men­ti­ma ko­ji se od­no­se na fi­nan­sij­ska sred­stva Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća, o ra­ču­ni­ma u če­ti­ri ban­ke i dru­gom – ka­za­la je Vuk­če­vi­će­va.

(Dan)

1 komentar

  1. Can I just now say what a relief to find someone that truly knows what theyre preaching about on-line. You certainly discover how to bring a worry to light making it important. Workout . have to check this out and see why side from the story. I cant believe youre no more popular simply because you undoubtedly provide the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com