UPOZNAJTE TRANSRODNU PORODICU: Tata je mama, mama je tata, a uloge su zamijenili i sin i ćerka - Volim Podgoricu

UPOZNAJTE TRANSRODNU PORODICU: Tata je mama, mama je tata, a uloge su zamijenili i sin i ćerka

Porodica Herot iz Arizone deklarisala se kao transrodna – otac, majka i njihovi ćerka i sin.

Danijel Herot (41), biološki roditelj obje transrodne djece, rođen je kao žena, a sada je muškarac. Ćerka i sin takođe tvrde kako im je rođenjem dodijeljen “pogrešan” pol. Njihov drugi roditelj, Širli Ostin (62) rođena je kao muškarac, a sada je žensko.

Širli i Danijel su vjereni.

“Cijela porodica je u tranziciji. To je kao da si ponovo rođen, kao da sve proživljavaš po prvi put. I moja djeca polako postaju ono što su uvek željela da budu”, kaže Danijel.

Sin, 11-godišnji Mejson, rođenjem je bio djevojčica, ali je sada transrodni dječak. Ćerka Džošua ima 13 godina i iako je rođena kao dječak sada se oblači i ponaša kao djevojčica.

“Imala sam šest ili sedam godina kada sam počela da shvatam da sam u pogrešnom tijelu”, kaže Džošua.

Danijel Herot kaže kako je većinu života živio kao žena, ali se nikad u tom polu nije osjećao prijatno. Vjenčao se za muškarca, rodio dvoje djece i još uvijek se nije dobro osjećao.

Prošle godine kada je Džošua izrazila želju da se pridruži izviđačicama, Danijel je doživio prosvjetljenje.

“Napokon sam priznao ko sam kada sam shvatio da i moja djeca to prolaze. Znam da je to istina jer i ja sam prolazio isto”, kaže Danijel koji je se zatim pogledao u ogledalo, ošišao kosu i konačno obukao odjeću koja mu pristaje.

Džošua, Mejson i Herot sprijateljili su se s Ostin koja je volontirala u grupi podrške roditeljima transrodne djece. Njihov odnos se razvio u pravu ljubav.

“Bilo mi je otkriće kada sam vidjela da će me oni razumjeti zbog onog što jesam. Osjećam se voljenom”, kaže Ostin, piše Daily Mail.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com