LEPOJ BRENI SMETA ,,BILA”: Ja sam i dalje najveća zvijezda na ovim prostorima - Volim Podgoricu

LEPOJ BRENI SMETA ,,BILA”: Ja sam i dalje najveća zvijezda na ovim prostorima

Lepa Brena će godinu na izmaku pamtiti po obilježavanju 35 godina karijere i početku turneje „Zar je važno da l’se peva ili pjeva“, a kao kruna, stigao je i status istaknutog umjetnika, priznanje koje joj je dodijelio Savez estradno-muzičkih umjetnika Srbije.

U intervjuu za „Alo!“, folk diva koja naredne godine namjerava da održi koncerte širom Evorpe, Amerike, Kanade i Australije, ali i u Beogradu, objašnjava zašto sebe smatra najvećom jugoslovenskom zvijezdom.

“Sviđa mi se to što kažete da sam bila najveća jugoslovenska zvijezda, jer ne znam koliko u ovoj zemlji postoji najvećih jugoslovenskih zvijezda. Mislim da je konotacija da sam BILA smiješna, jer sam ja još uvijek zvijezda! Ne kažem da sam jedina, jer postoji samo nekoliko balkanskih zvijezda. Ono što sam ja uspjela u životu, to još nije uspjela nijedna žena sa ovih prostora. Ponosna sam na ono što sam uradila i na ono što sam danas. Ne postoji žena iz šou biznisa koja je toliko ušla u posao ili investirala više od mene. Mnogo je lakše da se kupuju tašnice, krpice, ali ja sam radila i ulagala u ono što može da obezbijedi moju budućnost. Realnost u kojoj znam gdje sam, ko sam i šta sam me održala sve ove godine. Imam bekap bolji od svih, koji sam lično stekla i zaradila, a isto tako multiplicirala sa svojim suprugom. Mislim da sam izvodila muziku na način koji se dopao ljudima. Ne pjevam na španskom i engleskom jeziku, pa da je to bilo nerazumljivo ljudima na Balkanu. I dan-danas pjevam takvu muziku, koju prepoznaje cio Balkan. Nisam željela da budem popularna pjevačica u Americi, jer ne možeš da sjediš na dvije stolice, vrlo je komplikovano imati porodicu i djecu i biti uspješan u poslu kakav je ovaj. Održati se na terenu kakav je Balkan je i više nego zahtjevno, treba puno mudrosti, pameti i talenta da bi čovjek ovdje opstao i funkcionisao”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com