INTERNET JE EKSPLODIRAO: Poznati reper priznao da je gej?! (FOTO) - Volim Podgoricu

INTERNET JE EKSPLODIRAO: Poznati reper priznao da je gej?! (FOTO)

Eminem dao je intervju povodom novog albuma “Revival” zbog kog je svijet poludeo!

Slavni reper je iskoristio priliku da prodiskutuje na temu političke situacije u Americi, o muzičkim kritičarima i podelio je veoma interesantan detalj iz privatnog života. Novi album “Revival” trenutno je na prvom mestu po prodaji u Americi, Velikoj Britaniji i u Australiji. Iako je jasno da će album doživjeti komercijalni uspijeh, kritičari nisu oduševljeni onim što su čuli.

– Mislim da sam u kontaktu sa ljudima koji slušaju moju muziku. Pravim je zbog njih. Svi ostali mogu da se je… Ok je ako kritičari misle da nisam dovoljno dobar, ali ja sam uvek kritičan prema sebi i trudim se da uradim nešto još bolje. Nemam savršenu karijeru imao sam sra*e albume – rekao je Eminem. Na samom kraju intervjua rekao je nešto što je šokiralo svijet. Naime, novinar je pitao repera kako se navikava na singl život s obzirom da se razveo.

 – Teško je. Otkako sam se razveo, izašao sam na nekoliko dejtova i ništa nije ispalo kako treba. Koristim Tinder i Grindr, trudim se da odlazim u striptiz klubove – rekao je reper, prenosi USA Today. Čim je izgovoreno ime aplikacije Grindr, koja je namjenjena LGBT populaciji, internet je eksplodirao. Eminem nije komentarisao previše, ali bacio je varnicu o svojoj seksualnosti i sad se svi pitaju da li je gej ili je riječ o pompi zbog albuma.

1 komentar

  1. I dont think Ive read anything like this before. So good to find somebody with some original thoughts on this subject. cheers for starting this up. This blog is something that is needed on the web, someone with a little originality. Good job for bringing something new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com