IZLUDITE GA! Zbog ovoga će dotični juriti za vama - Volim Podgoricu

IZLUDITE GA! Zbog ovoga će dotični juriti za vama

Ove ženske igre bacaju muškarce na koljena, gledaće u vas kao u Boginju.

Nedostatak komunikacije je glavni krivac za brojne svađe i raskide u vezama i brakovima.

Nakon dugog radnog dana i stotinu obavljenih sitnica, teško je koncentrisati se na nježni i obazriv govor prema partneru.

Stručnjaci savjetuju da se u svakodnevnom odnošenju poslužite trikovima

Molim i hvala

Možda zvuči staromodno, ali riječi “molim” i “hvala” otvaraju većinu vrata u komunikaciji. Niko ne voli kada mu neko naređuje, pa i molbe za obavljanjem neke aktivnosti – npr. iznošenjem smeća – bolje prolaze kad su formulisane na ljubazan način i bez frustriranih tonova. Dodatan uspijeh postići ćete ako mu zahvalite nakon svake obavljene aktivnosti.

Pokažite svojim primerom
Žene imaju veliki problem sa neurednošću svojih partnera koji po podu ostavljaju prljave čarape i mokre peškire, a po kuhinjskim površinama prazne boce i ostatke hrane. Umjesto zajedljivog prigovaranja, stručnjaci savjetuju da svojoj snažnijoj polovini pokažete šta želite od njega. Pomirite se da vi i vaš dragi imate drugačije estetske vrijednosti i da je nešto vama svinjac, a njemu sasvim prihvatljivo. Priđite neurednoj površini i odgovarajućim sredstvom za čišćenje pokažite mu šta vi obično uradite sa mrvicama od hleba ili mrljama od umaka.

Gas, porodica, grejanje

Porodica, Foto: Profimedia.rs

Iskreno priznajte svoje želje

Ne pretpostavljajte da je muškarcima jasno zašto tražite od njih da nose torbe ili da pomjeraju kauč s jedne na drugu stranu. Naprotiv, objasnite im da su to aktivnosti koje zahtjevaju snagu i fizičku izdržljivost koju vi nemate.
Stručnjaci savjetuju da jasno izrazite svoje želje i da će muškarac potom ostvariti tu želju iz saosjećanja. Suzdržite se od glumljenja kako vam je teško da nosite težak teret, umjesto toga budite iskreni, pa će i vaš muškarac da reaguje na pravilan način.

Nagradite dobro ponašanje

Nakon uspiješnog obavljanja nekog zadatka, nagradite supruga nečime u čemu ćete oboje uživati – na primer filmom na televiziji ili večerom. Neka vas ne obeshrabri činjenica što vi vjerovatno niste nagrađeni za čišćenje, pranje i kuvanje koje obavljate svakog dana. Ipak, imajte na umu da je vama u interesu da živite s kooperativnim partnerom, i da ponekad morate da posegnete za kakvim trikom da dobijete ono što želite.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com