SVE DOGOVORENO U ZABJELSKOM LOKALU: Podgoričanin ukrao 28.000 eura i 10.000 dolara? - Volim Podgoricu

SVE DOGOVORENO U ZABJELSKOM LOKALU: Podgoričanin ukrao 28.000 eura i 10.000 dolara?

Podgorička policija identifikovala je počinioca teške krađe počinjene u Tuzima sredinom septembra, Podgoričanina Mitra Ivanovića (33), protiv kojeg je podnijela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je iz kuće Podgoričanina Đoke Camaja otuđio sef sa 28.000 eura i 10.000 američkih dolara.

Prema nezvaničnim saznanjima Vikend novina, osumnjičeni Ivanović navodno je pao na poligrafu na sva postavljena pitanja, a nakon što mu je policija to predočila priznao da je pljačku naručio blizak rođak, navodno stric, oštećenog Camaja koji radi u Americi duži niz godina.

Navodno je, prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni Ivanović kazao da je imao uputstva šta da radi ako zatekne nekoga u kući, čiji plan mu je donio rođak Camaja, koji mu je kazao gdje se sef nalazi.

Naime, sve je navodno unaprijed dogovoreno u jednom lokalu na Zabjelu. Izvor blizak istrazi je Vikend novinama kazao da je, navodno, stric oštećenog Camaja u pomenutom kafiću donio detaljan plan kuće sinovca i naredio počiniocima da ako u momentu pljačke naiđu na starije osobe u kući izudaraju ih pištoljem po glavi, a malu djecu da zatvore u kupatilo.

Iz policije je saopšteno da je M.I. 14. septembra u jutarnjim časovima sa još dva za sada nepoznata lica, došao do porodične kuće oštećenog Đ.C. u Tuzima.

“Tom prilikom on je, kako se sumnja, iskoristio to što su vrata kuće bila otključana i ušao u unutrašnjost kuće. Iz spavaće sobe M.I. je, sumnja se, otuđio metalni sef u kojem se nalazio novac u iznosu od 26 do 28.000 eura i 10.000 američkih dolara, kao i lična dokumenta članova porodice oštećenog. Nakon izvršenog krivičnog djela, M.I. i druga dva lica su se, kako se sumnja, udaljila sa lica mjesta i otišla u mjesto Donji Kokoti gdje su upotrebom podesnog sredstva nasilno otvorili sef i prisvojili novac, dok su sef i ostatak stvari odbacili u korito rijeke Morača. Policijski službenici su, 29. oktobra, pronašli odbačeni sef u koritu rijeke Morača, gdje je na licu mjesta izvršen uviđaj”, saopšteno je iz policije.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com