Otkriven identitet LOTO dobitnika? Nije se obradovao novcu, kaže da mu pare ne trebaju jer ne može njima da vrati oca - Volim Podgoricu

Otkriven identitet LOTO dobitnika? Nije se obradovao novcu, kaže da mu pare ne trebaju jer ne može njima da vrati oca

U sinoćnom 102. kolu igre na sreću Loto, izvučena je sedmica i to posle sedam mjeseci. Srećni dobitnik je dobio 4.400.000 eura, a dobitni listić je uplaćen u Odžacima. Cijelu Srbiju je od tog trenutka interesovalo ko je dobitnik, a on se sam razotkrio i to na Fejsbuku.

 Prvo je napisao da ga je sreća pogledala i da je zgrnuo veliki novac, a onda je sve to brže bolje obrisao, pišu beogradski mediji.

Ispostavilo se da je taksista iz Odžaka i da vozi turu mini-busom za Slovačku. Kaže da nema šta da slavi, jer posao ne može da čeka. Radi, kao što je oduvijek radio iako je sada bogataš.

Foto: lutrija.rs

– Sjedio sam sa kumom kada je bilo izvlačenje. Prvi put u životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kada su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: “Alo čovječe, dobio si sedmicu”. Ja sam mu rekao: “Kume, to meni nije ništa posebno. Cio život živim bez sedmice, pa ću živjeti i dalje”.

– Odmah ujutru sam nastavio da radim svoj posao koji volim, jer se ne osjećam kao milioner, to je čista sreća – kaže R.J., koji još jednom ističe da je baš njegova uplatna kombinacija izvučena u petak uveče.

Kaže da želi da nastavi da uživa u svojoj porodici, a ne u novcu, pišu beogradski mediji.

– Da mogu tim parama da kupim novi život, vratio bih oca, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. A pošto to ne može, onda mi novac nije ni potreban – dodaje veoma ozbiljan, uz opasku da će milione dati u humanitarne svrhe.

Printskrin: Youtube/RTS

Nagađanja na svakom koraku

U Odžacima se može čuti na svkom koraku nagađanja i došaptavanja, ko bi mogao da bude dobitnik. Neki tvrde da se o dobitniku još uvijek ništa ne zna, dok drugi čestitaju R.J. kao “srećnom dobitniku”.

U nekoliko lokalnih kafića i prodavnica, mogla je da se čuje informacija da je upravo R.J. dobitnik premije, piše Blic.

Međutim njegova supruga J.J. kaže da to nije istina i da je njen muž otišao za Slovačku da vozi putnike. Napomenula je da oni nikada u životu nisu igrali loto.

Kako je objasnila njen muž vozi taksi sa još jednim kolegom. Prije nego što su se razdvojili i krenuli na različite destinacije, R.J. je svom drugu dao jedan od svojih telefona na korišćenje. A baš na tom telefonu je bio upaljen Fejsbuk profil sa kojeg je ostavljen “sumnjivi” status.

– Sinoć kada su svi objavili da je dobitnik iz Odžaka, njegov kolega je mislio da je zabavno uđe na profil mog muža i napiše da je on taj srećnik. Od jutros me zovu komšije i rodbina da me pitaju kada ćemo da častimo – objasnila je J.J.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Status na Fesjbuku

Međutim, juče se na njegovoj Fejsbuk stranici oglasila i njegova supruga.

– Ljudi, nema nikakvih miliona, nemojte me zvati. Kao da ne poznajete mog muža. U životu loto nismo ni igrali, a onome ko je zaista dobio, čestitam od srca i da ih troši pametno u zdravlju i veselju – navodi supruga čojveka koji tvrdi da je dobitnik loto premije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com