PODGORICA: Otrov u dvorištu đe se igraju djeca, pas jedva spašen - Volim Podgoricu

PODGORICA: Otrov u dvorištu đe se igraju djeca, pas jedva spašen

Slučajevi trovanja kućnih ljubimaca nijesu ništa novo u Podgorici.Novo bi, čini se bilo, da neko napokon otkrije počinioca. Pojedini su se toliko osmjelili da to rade konstantno, a ne prezaju ni da otrov bace u privatno dvorište u kojem se igraju đeca.Pas porodice Radović, koja živi na prizemlju Splitske zgrade u Bloku V, jutros je pojeo otrov rasut po terasi.

Nikolina Radović kaže da pas boravi u stanu, te da su ga jutros pustili u dvoriše đe je pronašao otrov.

”Bilo je to parče čajne kobasice posuto plavim prahom. Komadi su bili rasuti svuda po dvorištu. Pas je je pojeo otrov, ali je veterinar uspio da ga spasi”, kaže Nikolina za potral Antena M.

Vjerovatno to radi opet isti monstrum koji truje pse, a i moju djecu jer otrov baca na našu terasu!

”Ne želim ni da pomislim što je moglo da se dogodi da su djevojčice bile kući. Sedmogodišnja Mihaela i godinu mlađa Hana stalno se igraju na terasi. Kod nas dolaze i znatno mlađa đeca. Ne vjerujem da onome ko je bacio otrov to nije poznato, jer ovo nije prvi put da nalazimo otrov na balkonu. Pas koji ga je pronašao prije nešto više od godinu nije preživio”, navodi Nina i dodaje da su i ovog puta obavijestili policiju.

”Policija dođe, napravi zapisnik, kažu da će preduzeti sve da otkriju počinioca…..Do sada se, međutim, sve završavalo na tome”, razočarano kaže Nikolina.

”Pas nikome ne smeta. Boravi u stanu, nije agresivan, a napolju je na povodniku. Ne znam kakav neko monstrum treba da bude da uradi to što je uradio. Ako ga već nije briga za životinje, da li se makar zapitao što bi se dogodilo da su otrov pronašla đeca”, kaže ona.

Radovići apeluju na nadležne da budu ažurniji u rasvjetljavanju ovakvih slučajeva. Smatraju da nije ugrožen život samo kućnim ljubimcima.

Protiv takvih dešavanja stavnovnici Bloka regovali su i peticijom. Uzalud!

(ANTENA M)

1 komentar

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Nevertheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com