TEŠKA KRAĐA: UHAPŠEN MLADIĆ (27) - Volim Podgoricu

TEŠKA KRAĐA: UHAPŠEN MLADIĆ (27)

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju na štetu „Agroauto” u Danilovgradu.

Naime, postupajući po prijavi od 17.12.2017. godine, da je u firmi „Agroauto” u Spužu koja je u vlasništvu B.D izvršena provalna krađa, službenici OB Danilovgrad su preduzeli sve mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovaj događaj kvalifikovao kao krivično djelo teška krađa.

Službenici OB Danilovgrad su, preduzimajući operativne mjere i radnje na otkrivanju navedenog krivičnog djela identifikovali osumnjičenog i u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, 22.12.2017 godine, lišili slobode R.Đ. (27) iz Danilovgrada. Nakon identifikacije osumnjičenog nadležni državni tužilac je prekvalifikovao krivično djelo teška krađa u krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

R.Đ. je, sumnja se, ovo krivčno djelo počinio na način što je, kao stalno zaposleni u firmi „Agroauto“, 17.12.2017. godine, iskoristio odsustvo drugih zaposlenih u firmi i kroz otvoren prozor objekta otuđio trimer i dvije motorne testere, ukupne vrijednosti od oko 1500 eura

Državni tužolac u ODT u Podgorici je naložio da se R.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

  

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com