PODGORICA: Milačić osniva NOVU PARTIJU, evo KAKO će se zvati! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Milačić osniva NOVU PARTIJU, evo KAKO će se zvati!

Prava Crna Gora će biti naziv partije koju osniva Marko Milačić, saznaju “Vijesti”.

Ideja za naziv partije je potekla od stava osnivača da je današnja Crna Gora lažna i falsifikovana, i da žele da se vrate pravim vrijednostima petrovićevske Crne Gore.

“Dvije vjekovne crnogorske konstante – odnosi sa Srbijom i Rusijom – taj kod petrovićevske Crne Gore, ti temelji našeg njegoševskog bića, drmaju nam se pred očima. Nije to opasno samo za pravoslavce, taj naopaki i patološki, destruktivni odnos prema Beogradu i Moskvi, to je opasno po sve narode Crne Gore”, poručio je ranije Milačić.

Dodaje da u novijoj crnogorskoj istoriji ne postoji slična partija “koja će se zalagati za naše vjekovne ideale, ali na jedan savremen i pristojan način”.

“Da li u Crnoj Gori postoji partija, dominantno mladih i neistrošenih ljudi, moderna i savremena, koja osim ekonomskog preporoda ima petlje da poruči da moramo čuvati srpski jezik, paziti kanonsku Srpsku pravoslavnu crkvu, brinuti o porodici, tradiciji, identitetu, i sve to u najboljem maniru građanske politike, građanske Crne Gore. Takvo nešto ne postoji, a duboko sam ubijeđen da je to ono što je ovoj zemlji najpotrebnije. Nova era opozicione politike”.

Formiranje partije dolazi nakon što se Milačić sastao sa zamjenikom sekretara Generalnog savjeta partije Vladimira Putina, Jedinstvena Rusija, i članom odbora Ruske dume za međunarodna pitanja Sergejom Željeznjakom, te srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Milačić je ranije u video spotu najavio politiku modernog patriotizma i novu eru opozicione politike, te da će insistirati na obnovi vrijednosti koje su krasile pravu Crnu Goru.”

 (Vijesti)

3 komentara

  1. There are various posts on the market near this, I think taking there reference could experience chose to make this spot or article really informative. Practical goal expression this post is unhealthy. Simply I have to pronounce that this info provided here was unique, merely to make it more near complete, supporting compared to other former information will get been actually good. The points you get touched here’s important, thus I most certainly will spot some of the information here to build this actually beneficial to entirely the newbie’s here. Appreciate your these records. Actually helpful!

  2. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com