SKANDAL KOD DELTE: Zaustavio kombi pun đaka, pa tukao djecu - Volim Podgoricu

SKANDAL KOD DELTE: Zaustavio kombi pun đaka, pa tukao djecu

Zaustavio kombi pun đaka, pa tukao djecuU policiji kažu da niko nije podnio prijavu zbog incidenta, niti su obaviješteni o napadu na đakeNa fej­zbuk stra­ni­ci „Pod­go­rič­ki vre­me­plov” ju­če se po­ja­vio sni­mak na ko­me se vi­di da je čo­vjek pre­sreo i za­u­sta­vio đač­ki kom­bi u Pod­go­ri­ci, ušao u vo­zi­lo i uda­rao đa­ke, na­kon če­ga se od­ve­zao u ne­po­zna­tom prav­cu. Ka­ko nam je re­če­no iz Upra­ve po­li­ci­je, ni­ko ni­je pod­nio pri­ja­vu zbog ini­ci­den­ta, ni­ti su oba­vi­je­šte­ni o fi­zič­kom na­pa­du na uče­ni­ke. Pre­ma ri­je­či­ma oče­vi­da­ca, ko­ji su ob­ja­vi­li sni­mak ini­ci­den­ta na FB stra­ni­ci, na­pad se do­go­dio na kru­žnom to­ku u bli­zi­ni Tr­žnog cen­tra Del­ta si­ti. Ka­ko su opi­sa­li do­ga­đaj, je­dan mu­ška­rac je „ju­rio” za kom­bi­jem ko­ji je pre­vo­zio osnov­ce, da bi po­tom na­pao dje­cu. Na snim­ku se ne vi­di ko­ji je pri­vat­ni pre­vo­znik u pi­ta­nju.

– Vi­dio sam ka­ko ula­zi i pe­sni­ca­ma tu­če par uče­ni­ka. Ja­sno se vi­di u zad­njem di­je­lu auto­bu­sa ka­ko tu­če dje­cu. Vo­zač je bio u pla­voj jak­ni i ni­je ni­šta uči­nio da spri­je­či ovo. Stra­šno za­i­sta! Osnov­ci, mo­žda če­tvr­ti-pe­ti raz­red, sa­mo su ni­je­mo po­sma­tra­li šta se de­ša­va – tvr­di oče­vi­dac.

Pre­ma ri­je­či­ma dru­gog pro­la­zni­ka, ko­ji je ko­men­ta­ri­s­ao sni­mak, dje­ca iz kom­bi­ja su pro­vo­ci­ra­la i ru­ga­la se vo­za­ču auto­mo­bi­la, što ga je na­tje­ra­lo da za­u­sta­vi kom­bi i uda­ra dje­cu.

– Djeca su tri puta kamenom pogodila automobil. Vozač kombija se sto puta izvinio i rekao da će djecu da prijavi policiji. Djece je kamenje izbijeno iz ruku, nisu krvnički udarani. To je stres i afekat. Imao sam udariti jednog pasata i napraviti saobraćajku kada je to puklo. To je stres u trenutku i poslije toga još dva puta pogađaju. Djeca su bila osmi ili deveti razred. A ne četvrti ili peti – navodi ovaj muškarac u reagovanju objavljenom na „Podgoričkom vremeplovu”.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com