UBIJEN BRAT POZNATE PJEVAČICE: “Ne mogu da vjerujem da si veče prije toga bio u mom naručju…” - Volim Podgoricu

UBIJEN BRAT POZNATE PJEVAČICE: “Ne mogu da vjerujem da si veče prije toga bio u mom naručju…”

Američka pjevačica Rijana je teško podnela gubitak svog brata, te je na Instagramu objavila oproštajnu poruku u kojoj je imala najljepše riječi za njega.

 

Tavon Kajsin je brat popularne pjevačice Rijane sa kojim je ona bila nerazdvojna. Nakon što je provela Božić sa njim na Barbadosu, desila se velika tragedija koja je potresla sve.

Naime, dan nakon praznika on je šetao ulicom kada mu je prišao naoružani muškarac i ispalio nekoliko metaka u njega, piše “Independent” i dodaje da su lekari odmah mogli da konstatuju smrt

Britanski list je takođe potvrdio da Tavon nije rođeni brat slavne pevačice, ali je rođak sa kojim je ona provodila dosta vremena.

Upravo zbog toga, njegova smrt je šokirala Rijanu koja je odmah nakon što je čula tužne vijesti, objavila poruku kojom se oprostila od njega.

Uz njihove zajedničke fotografije ona je napisala:

https://twitter.com/SizinHaberiniz/status/945973785861279744

“Počivaj u miru, ne mogu da vjerujem da si veče prije toga bio u mom naručju. Nisam mislila da će to biti posljednji put kad ću osjetiti toplinu tvog tijela. Voljeću te zauvijek.”

Koliko su Tavon i Rijana bili bliski svjedoči dirljiva poruka na Instagramu koju joj je on uputio za njen 29. rođendan:

“Svakog dana smo srećni što postojiš u našim životima. Srećan rođendan, draga rođako, jako te volimo. Činjenica da postojiš u mom životu donosi mi sreću i veselje. Mojoj najdražoj rođaki želim da se svi snovi ispune!”

B92

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com