NA AUTOBUSKOJ STANICI SPREMNI ZA PRAZNIKE: Biće više linija prema primorju - Volim Podgoricu

NA AUTOBUSKOJ STANICI SPREMNI ZA PRAZNIKE: Biće više linija prema primorju

Slobodnih mjesta ka svim destinacijama još uvijek ima, ali sa Autobuske stanice u Podgorici poručuju putnicima da požure sa kupovinom karata i izbjegnu gužve na šalterima.

Rukovodilac sektora za saobraćaj na Autobuskoj stanici Dragan Beli Mrvaljević kazao je da će broj polazaka sa stanice tokom pretprazničnih dana biti organizovan u skladu sa potrebama putnika.

„U stalnom smo kontaktu sa svim prevoznicima i na vrijeme obezbjeđujemo potreban broj sjedišta u autobusima, tako da za sada ima raspoloživih sjedišta ka svim destinacijama, ali apelujem na poštovane putnike da što ranije kupuju karte da bi izbjegli gužve na šalterima stanice“, poručio je Mrvaljević.

Na podgoričkoj autobuskoj stanici očekuju veći broj polazaka nego ranijih godina.

„Svi pokazatelji govore da će biti određeni porast broja polazaka, a samim tim i broja putnika u odnosu na ranije godine“, istakao je Mrvaljević.

On je izjavio da su već sada organizovali veći broj polazaka ka određenim destinacijama, među kojima su gradovi na  primorju , ali i prema Beranama i Pljevljima.

Kada je riječ o gradovima u okruženju, veliko interesovanje među putnicima vlada za polaske ka Beogradu i Novom Sadu.

„Imamo jako dobru poslovnu saradnju sa prevoznicima koji održavaju polaske prema gradovima u okruženju Crne Gore i već dogovorene vanredne polaske ka tim destinacijama, da bi ispoštovali sve potrebe naših putnika“, rekao je Mrvaljević.

Vozne karte su ove godine putnici kupovali i preko internet portala busticket4.me.

„Preko portala busticket4.me se mogu obezbijediti karte za bezmalo sve države Evrope, i Njemačka i italija, Belgija, Francuska, Španija, Švajcarska, Luksemburg, Danska, Švedska itd“, kazao je Mrvaljević.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com