Sejo Kalač se predozirao tabletama! - Volim Podgoricu

Sejo Kalač se predozirao tabletama!

Sejo Kalač ima ozbiljnih zdravstvenih problema koji su nastali i godinama se stvarali od neurednog života.

Pjevač je živio burno, ludo, opijen ženama, alkoholom… Zbog takvog načina života Kalač sada ima ozbiljnih problema sa jetrom. Istinu o njegovom stanju otkrila je njgeova supruga Hatidža Hajirić Mujkanović.

– Sejo je jedna divna i posebna osoba, koju su mnogi znani i neznani u pravom smislu riječi iskoristili u životu. Imao je nastup u jednoj diskoteci kada se od bolova srušio na bini, kada mu nisu prišli da pomognu, već su ga ostavili da leži na stepenicama. Da, istina je da Sejo ima zadravstevnih problema. Njegova jetra je dobro ostećena od alkohola.

 Prije dvije noći imao je humanitarni nastup u Cazinu gde je svirao i Dragan Stojković Bosanac. Cijelo veče bio je pod budnim okom doktora Jasmina iz Cazina. Ipak, profesionalac kakav je oduvijek bio, odradio je svoj deo posla i legao onda u postelju. Ono što nije poznato, sada ću da kažem, da Sejo već duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme tablete odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo i na tom nastupu gdje jednostavno više nije mogao, srušio se i utonuo u san. Trenutno je baš jako slab, ima groznicu i baš se bojim. Što prije ću da gledam da krenemo iz Cazina za Austriju jer želim da ga preuzmu lekari, stručnjaci koji će mu nadam se pomoći – ispričala je Hatidža. Ona očekuje da će Kalač stati na noge i uzdignute glave, u inat onima koji mu misle zlo, nastaviti dalje, snimati nove pjesme i nastupati.

Iako je imao zdravstvenih problema, Kalač je ipak pjevao na humanitarnom koncertu u Cazinu i to uz pratnju Dragana Stojkovića Bosanca.

2 komentara

  1. It is truly a nice and helpful piece of information. I?m happy that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  2. Seen the whole article content. There are a little bit of really informative info here. many thanks. “Brilliance is typically the act of an individual, but incredible stupidity can usually be traced to an organization.” by Jon Bentley..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com