Zaposleni u Sava osiguranju dobrovoljno dali krv - Volim Podgoricu

Zaposleni u Sava osiguranju dobrovoljno dali krv

Akcionarsko društvo Sava osiguranje u saradnjisa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore je po drugi put ove godine organizovalo  akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija se sprovodi u Podgorici i svim ostalim gradovima Crne Gore, u kojima postoje prostorije Zavoda za transfuziju.

 

Cilj ove tradicionalne akcije je podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi, kao aktivnosti od opšteg društvenog interesa.Ova akcija odaje poštovanje i zahvalnost svima koji svakodnevno spašavaju živote dajući krv. Krv je lijek koji se ne može proizvesti. Jedini izvor toga lijeka je čovjek.

Takođe, AD Sava osiguranje želi podići svijest pojedinca o važnosti obezbjeđivanja dovoljnih količina krv i za potrebe stanovništva, za redovno liječenje, za obezbjeđenje adekvatnih rezervi za zbrinjavanje u rgentnih stanja. Krv vrijed i koliko i život koji je tom krvlju spašen.

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

Osiguravajuće društvo Sava osiguranje, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 18 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com