BIZARNO: Sveštenik oženio manekena, prepisao mu stan, nakon razlaza završio kao beskućnik - Volim Podgoricu

BIZARNO: Sveštenik oženio manekena, prepisao mu stan, nakon razlaza završio kao beskućnik

79-godišnji vikar koji je oženio 24-godišnjeg rumunskog manekena, završio je kao beskućnik i bez prebijene pare nakon što se razišao sa svojim voljenim i to tek nekoliko dana nakon što mu je poklonio stan.

Penzionisani vikar Philip Klement oženio je Florina Marina kojeg je upoznao preko web stranice za romantične veze. Tokom kratkotrajnog braka prodao je svoju kuću u Kentu te Florinu kupio stan od 100.000 eura u 1500 km udaljenom Bukureštu.

No tek nekoliko dana nakon što je Florinu predao ključeve novog stana, par se posvađao i prekinuo nakon čega se Klement vratio u Kent gdje sad zavisi od pomoći prijatelja i rodbine s obzirom na to da više nema ni doma ni ušteđevine.

Par se svojom ženidbom direktno suprotstavio pravilu engleske crkve po kojem je sveštenstvu zabranjeno da stupa u istospolni brak. Vjenčali su se na maloj ceremoniji u aprilu ove godine. Iako je sve u početku izgledalo bajno, stariji se vikar nije snašao u novoj domovini gdje nije imao prijatelja niti poznavao jezik.

Par se često svađao i zbog Florinovih čestih i kasnih noćnih izlazaka na koje Klementu nije bilo dozvoljeno ići jer partijanja ‘nisu za starije ljude’, kako mu je objašnjavao mlađani maneken.

Klement je rekao da su odmah nakon vjenčanja otišli u Bukurešt i u početku se sjajno provodili, išli u kino, kupovinu i puno se smijali. No stvari su ubrzo krenule nizbrdo i par je prekinuo, a Clement se vratio u Englesku.

Stan u Bukureštu je u početku glasio na Klementovo ime, no ubrzo ga je prepisao na Florina. Nedugo nakon toga, par je odlučio da dalje više ne bude zajedno.

“Bio sam jako nesrećan kad sam se vratio. Izgubio sam sve. Nisam više imao ni kuću i bio sam u jadnom stanju”, požalio se Klement.

“Nakon povratka u Englesku živio sam kod prijatelja. Sad mi je jako žao što sam prodao svoju kuću. No bila je moja sugestija da se preselimo. Sad mislim da bi bilo bolje da smo ostali u Engleskoj”- navodi on.

Inače, crkva u Engleskoj brani sveštenstvu istospolne brakove. Osobe mogu sklopiti civilno partnerstvo, no moraju ostati u celibatu. Klement kaže kako je zbog svoje profesije čitav život susprezao svoj seksualni nagon, no sad je napokon slobodan da živi onako kako hoće. Klement i Florin nisu u potpunosti prestali da kontaktiraju.

“Javio mi se nekoliko puta, a kako moji osjećaji prema njemu nijesu nestali, uzvratio sam poziv. Povremeno se čujemo. I dalje vjerujem u ljubav i mislim da za nas još ima nade”, kaže Klement.

 (Jutarnji. HR)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com