NOVI SERVIS ZA PODGORIČANE! Preko interneta do labaratorijskih nalaza! - Volim Podgoricu

NOVI SERVIS ZA PODGORIČANE! Preko interneta do labaratorijskih nalaza!

Osiguranici Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO), koji ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu preko Doma zdravlja (DZ) Podgorica, od juče imaju mogućnost korišćenja novog servisa eNalaz.

Kako je Dnevnim novinama objasnio direktor Fonda Sead Čirgić, ova usluga omogućava dostupne informacije u najkraćem roku, kako za ljekare tako i za osiguranike.

“Novi servis eNalaz od juče je dostupan osiguranicima Fonda za zdravstveno osiguranje koji ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu preko Doma zdravlja Podgorica. Servis omogućava uvid u laboratorijske nalaze putem interneta, odgovarajućih aplikacija i telefonskih uređaja novije generacije, sa mogućnošću pretrage, praćenja i upoređivanja za određene analize”, kazao je juče Čirgić.

Prema njegovim riječima, servisu se pristupa preko broja zdravstvene knjižice i koda dodjeljenog od izabranog ljekara.

“Pristup servisu je preko korisničkog naloga (broj zdravstvene knjižice) i lozinke koju dodjeljuje izabrani doktor, znači isti kao i za servise eZakazivanje i eRecept. Napominjemo da su podaci još testnog karaktera. Servis je razvijen u saradnji sa partnerskom firmom i punom podrškom Doma zdravlja Podgorica”, dodao je Čirgić.

Dnevne novine

2 komentara

  1. I am speechless. This is a extremely good website as well as genuinely attractive very. Nice paintings! That’s now not truly so much coming from an novice publisher comparable me, nevertheless it’s all I may simply exclaim after diving into your posts. immense grammar as well as vocabulary. Now not similar to different blogs. You in point of fact understand what you?re speaking approximately too. Such a lot that you just made me need to discover further. Your weblog has grow to be a stepping stone for me, my friend.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com