Home / PG INFO / Aktuelno / NOVI SERVIS ZA PODGORIČANE! Preko interneta do labaratorijskih nalaza!
Dom zdravlja Podgorica
Ilustracija, Dom zdravlja Podgorica

NOVI SERVIS ZA PODGORIČANE! Preko interneta do labaratorijskih nalaza!

Osiguranici Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO), koji ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu preko Doma zdravlja (DZ) Podgorica, od juče imaju mogućnost korišćenja novog servisa eNalaz.

Kako je Dnevnim novinama objasnio direktor Fonda Sead Čirgić, ova usluga omogućava dostupne informacije u najkraćem roku, kako za ljekare tako i za osiguranike.

“Novi servis eNalaz od juče je dostupan osiguranicima Fonda za zdravstveno osiguranje koji ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu preko Doma zdravlja Podgorica. Servis omogućava uvid u laboratorijske nalaze putem interneta, odgovarajućih aplikacija i telefonskih uređaja novije generacije, sa mogućnošću pretrage, praćenja i upoređivanja za određene analize”, kazao je juče Čirgić.

Prema njegovim riječima, servisu se pristupa preko broja zdravstvene knjižice i koda dodjeljenog od izabranog ljekara.

“Pristup servisu je preko korisničkog naloga (broj zdravstvene knjižice) i lozinke koju dodjeljuje izabrani doktor, znači isti kao i za servise eZakazivanje i eRecept. Napominjemo da su podaci još testnog karaktera. Servis je razvijen u saradnji sa partnerskom firmom i punom podrškom Doma zdravlja Podgorica”, dodao je Čirgić.

Dnevne novine

Check Also

Virpazar: Gorjela trska na jezeru, požar pod kontrolom

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *