DEŽURNE SLUŽBE TOKOM PRAZNIKA - Volim Podgoricu

DEŽURNE SLUŽBE TOKOM PRAZNIKA

Otvo­re­no pet do­mo­va zdra­vlja
Pet do­mo­va zdra­vlja bi­će de­žur­ni 1. i 2. ja­nu­a­ra. Lje­ka­ri će zdrav­stve­nu za­šti­tu pru­ža­ti u do­mo­vu zdra­vlja u Blo­ku pet, kao i u objek­ti­ma No­va va­roš, na Ko­ni­ku, i u Tu­zi­ma i Ze­ti. Iza­bra­ni dok­to­ri za od­ra­sle ra­di­će u zdrav­stev­nim objek­ti­ma Blok pet, No­va va­roš i Ko­nik od 7 do 21 sat, dok će iza­bra­ni dok­to­ri za dje­cu ra­di­ti u zdrav­stve­nom objek­tu No­va va­roš non stop, 24 sa­ta dnev­no. To­kom pra­znič­nih da­na, u zdrav­stve­nim objek­ti­ma Tu­zi i Ze­ta zdrav­stve­na za­šti­ta pru­ža­će se od 7 do 15 sa­ti. Cen­tar za la­bo­ra­to­rij­sku di­jag­no­sti­ku u zdrav­stve­nom objek­tu Blok pet ra­di­će svih da­na pra­zni­ka od 7 do 21 sat.
Je­di­ni­ca za pa­tro­na­žu ra­di­će po usta­lje­nom ras­po­re­du, ta­ko da će se i to­kom no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka na­lo­zi pri­ma­ti u zdrav­stve­nim objek­ti­ma Blok pet i Ko­nik od 7 do 19 sa­ti, dok će se te­ra­pi­ja, po na­lo­gu iza­bra­nog dok­to­ra, u sta­nu pa­ci­je­na­ta da­va­ti sva­kog da­na od 7 do 19 sa­ti.

Pi­ja­ce ra­de skra­će­no
Pod­go­rič­ke pi­ja­ce za vri­je­me no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka ra­di­će skra­će­no. Ze­le­ne pi­ja­ce pi­će otvo­re­ne od šest do 15, a pi­ja­ce za pro­da­ju mje­šo­vi­te ro­be od 8 do 15 ča­so­va. Uobi­ča­je­no rad­no vri­je­me će bi­ti na Ka­mi­on­skoj pi­ja­ci od 6-21 sat sva­kog da­na, dok će Stoč­na pi­ja­ca u po­ne­dje­ljak ra­di­ti od 6 do 13 sa­ti.

Auto­bu­si na sat i po
Auto­bu­si grad­skih pre­vo­zni­ka Grad­ski sa­o­bra­ćaj Pg, BLT-a i Mon­te­ne­gro­pre­vo­za Pe­jo­vi­ća za vri­je­me no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka sa­o­bra­ća­će po pra­znič­nom re­du vo­žnju. Umje­sto na po­la sa­ta, auto­bu­si će sa­o­bra­ća­ti na sat i po.

De­žur­ni u Vo­do­vo­du
Pred­u­ze­će Vo­do­vod or­ga­ni­zo­va­lo je dva­de­set­če­tvo­ro­ča­sov­no de­žur­stvo teh­nič­ke slu­žbe i slu­žbe za hit­ne in­ter­ven­ci­je za vri­je­me no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka. Sve even­tu­al­ne kva­ro­ve ili pro­blem u vo­do­snab­di­je­va­nju po­tro­ša­či mo­gu pri­ja­vi­ti na broj te­le­fo­na de­žur­ne slu­žbe 020/ 440-388.

Bez is­klju­če­nja stru­je
To­kom pred­sto­je­ćih no­vo­go­di­šnjih 1. i 2. ja­nu­a­ra u svim dje­lo­vi­ma CE­DIS-a obez­bi­je­đe­ni su neo­p­hod­ni uslo­vi za sta­bil­no funk­ci­o­ni­sa­nje elek­tro­e­ner­get­skog si­ste­ma. U da­ne pra­zni­ka ni­su pred­vi­đe­na plan­ska is­klju­če­nja elek­trič­ne ener­gi­je, a u slu­ča­ju van­red­nih okol­no­sti bi­će an­ga­žo­va­ne do­dat­ne eki­pe. Even­tu­al­ni pre­kid na­pa­ja­nja i kvar na di­stri­bu­tiv­noj mre­ži, za vri­je­me pra­zni­ka, gra­đa­ni mo­gu pri­ja­vi­ti na de­žu­r­ne broj te­le­fo­na 020/ 633- 979, 24 ča­sa dnev­no.

Pošta pra­znu­je u po­ne­dje­ljak
Pra­znič­no rad­no vri­je­me ima­će i Pop­šti­ni objek­ti, pa će ta­ko da­nas bi­ti otvo­re­ne po­slov­ni­ce u Ba­za­ru, Del­ti, tr­žnom cen­tru Fo­rum, Mol of Mon­te­ne­gru, Ka­pi­tal pla­zi. Po­šte će bi­ti za­tvo­re­ne u po­ne­dje­ljak, dok će 2. ja­nu­a­ra bi­ti otvo­re­ni objek­ti u Ba­za­ru i to od 8 do 22 ča­sa, u Del­ti od 10 do 22 ča­so­va, TC Fo­ru­mu, od 8 do 21 ča­so­va, Mol of Mon­te­ne­gru od 9 do 22, sa­ta.

Bes­pla­tan par­king

Par­king ser­vis ne­će vr­ši­ti kon­tro­lu i na­pla­tu par­ki­ra­nja u zo­ni­ra­nim dje­lo­vi­ma gra­da i na par­ki­ra­li­šti­ma 1. i 2. ja­nu­a­ra. Ba­spla­tan par­king bi­će na par­ki­ra­li­šti­ma kod sje­ver­nog di­je­la biv­še ka­sar­ne „Mo­ra­ča” u Uli­ci Stan­ka Dra­go­je­vi­ća, kod is­toč­ne tri­bi­ne Grad­skog sta­di­o­na, na ma­lom par­kin­gu na Tr­gu Bal­ši­ća, po­red Kli­nič­kog cen­tra u Uli­ci Džo­na Džek­so­na, kao i kod ho­te­la Pod­go­ri­ca u Uli­ci Sve­tla­na Ka­ne Ra­de­vić, kod zgra­de Upra­ve po­li­ci­je u Uli­ci Jo­la Pi­le­ti­ća, kod zgra­de Rek­to­ra­ta na Ce­tinj­skom pu­tu i kod PC Kru­še­vac na Bu­le­va­ru Re­vo­lu­ci­je. Ta­ko­đe, bes­pla­tan par­king bi­će i u ga­ra­ža­ma u uli­ca­ma Mi­la­na Po­po­vi­ća, No­va­ka Mi­lo­še­va i Ka­ra­đor­đe­voj.
Par­king će se na­pla­ći­va­ti iza Be­ka u Uli­ci Mi­lja­na Vu­ko­va, kod Fon­da PIO u Uli­ci Va­ka Đu­ro­vi­ća i kod SC Mo­ra­ča u Uli­ci Iva­na Mi­lu­ti­no­vi­ća.

Del­ta i Si­ti mol za­tvo­re­ni 1.ja­nu­a­ra

Tr­žni cen­tri Del­ta i Si­ti mol sju­tra će ra­di­ti skra­će­no rad­no vri­je­me i to od de­set do 18 ča­so­va. Ne­rad­ni dan bi­će im 1. ja­nu­ar, a već 2. ja­nu­a­ra ra­de po usta­lje­nom rad­nom vre­me­nu.

 (DAN)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com