EKSLUZIVNO: Crnogorska pjevačica OKONČALA brak sa 15 godina mlađim sportistom! - Volim Podgoricu

EKSLUZIVNO: Crnogorska pjevačica OKONČALA brak sa 15 godina mlađim sportistom!

Umjesto da u 2018. uđe srećna i voljena, u zagrljaju supruga Uroša Domanovića (25), Goga Sekulić (40) dočekaće je sama.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevačica je nedelju dana pred doček ostavila poznatog sportistu i vratila se u Beograd!

Sekulićkina i Domanovićeva ljubav se ugasila zbog čestih rasprava i nepovjerenja, pa je ona spakovala kofere i napustila njihov stan u Cirihu.

Nada posljednja umire

– Urošu je zasmetalo što je Goga poslednja dva mjeseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak devet puta iz Ciriha letjela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je izdala nove pjesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije – kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povrijedio:

– I on je proteklih mjesec dana napet jer je povrijedio koleno i ne može da trenira, pa po cio dan sjedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vrijeme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u „švajcarcima“. Posle dugog razgovora riješili su da se razdvoje – on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

– Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vrijeme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko svijeta. Uostalom, Goga mi je rekla da posle Božića planira da otputuje u Švajcarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, vjerovatno će se definitivno rastati zauvijek – kaže jedan Gogin prijatelj.

FOTO: LUKA ŠARAC

Sve potvrdila

Tim povodom pozvali smo Gogu i ona je potvrdila naša saznanja.

– Loše vijesti se brzo šire… Odlučili smo da neko vreme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći – poručila je Sekulićka za Kurir.

Skandalozna veza

DVA MJESECA KRILI LJUBAV

Goga i Uroš upoznali su se 2016. i ubrzo uplovili u vezu, koju su dva meseca krili od javnosti zbog velike razlike u godinama. Domanović je 15 godina mlađi od pjevačice, što je nakon saznanja da su zajedno izazvalo veliki bum u medijima. Njihova veza je ubrzo postala ozbiljna, a prošle godine u decembru vjenčali su se u Cirihu

 

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com