I AKO NEMATE NOVCA, MOŽETE SE LIJEPO PROVESTI! Evo GDJE u Crnoj Gori možete besplatno dočekati Novu godinu! - Volim Podgoricu

I AKO NEMATE NOVCA, MOŽETE SE LIJEPO PROVESTI! Evo GDJE u Crnoj Gori možete besplatno dočekati Novu godinu!

Velike muzičke zvijezde iz bivše Jugoslavije nastupaju na trgovima širom Crne Gore, pa zgrabite voljenu osobu ili omiljeno društvo, i prepustite se hitovima i to besplatno.

Krenimo od Glavnog grada koji doček 2018. godine organizuje na Trgu nezavisnosti.

Podgoričanima će u “najluđoj noći” pjevati Tony Cetinski, prije kojeg će nastupiti bend Neon.

Tony za doček u Podgorici
Sa sugrađanima na trgu 1. januara

Najpoznatiji Podgoričanin, katantor Sergej Ćetković, sa sugrađanima će se družiti 1. januara.

Herceg Novi će plesati uz “Jedina”, “Žena bez imena”, “Reci mi da znam”…

Novljane će u 2018. uvesti njihov sugrađanin, kantautor Vlado Georgiev. “Barba” će sa svojim bendom održati koncert na Trgu Nikole Đurkovića, a prije njega publiku će zagrijati Boka bend.

I Barba će pjevati u svom kraju

Ako ste večeras u Novom, možete uživati u nastupu najpoznatijeg jugoslovenskog bubnjara Dragoljuba Đuričića.

“Doček Nove 2018. godine realizuje se sa akcentom na hercegnovske muzičare, pa će tako na Trgu Nikole Đurkovića, 30. decembra nastupiti i Dragoljub Đuričić sa svojim bendom Balkanska lavina. Toga dana je predviđena i manifestacija Dječija Nova godina, tokom koje će najmlađe, poklonima i adekvatnim programima, zabavljati Djeda mraz i novski umjetnici”, saopšteno je iz Turističke Organizacije grada napominjući da će Novljani i njihovi gosti, moći da uživaju u besplatnom pivu, vinu, sokovima i giricama.

Biće zabavno i u Kotoru. 

Pred doček, Kotorani će moći besplatno da slušaju hrvatskog kantautora Massima Savića. Njegov nastup, sa početkom u 22 sata, biće organizovan na Trgu od oružja.

Turistička organizacija tog grada najavila je da će 31. decembra na Tgu od oružja nastupiti lokalni sastav Light Under the Black Mountain, bosanskohercegovački bend Letu štuke, hercegnovska legenda Rambo Amadeus, i kultni beogradski sastavi Partibrejkers i Električni orgazam.

Štuke u Kotoru za Novu

Za reprizu, 1. janaura, zakazani su nastupi izvođača Veliki prezir, Stray Dogg, Obojeni program, Let3 i Disciplin A Kitschme.

Džibo u Tivtu.

Turistička organizacija Tivta, dovodi svojim sugrađanima Zlatana Stipišića Džibonija. Tivćane će od 20 sati 31. decembra na šetalištu Pine, zabavljati tribjut bend Red Hot Chilli Pepers, a nakon njihove svirke, nastupiće jedan od najpoznatijih hrvatskih kantautora.

Rado viđen gost u Tivtu, Džiboni

Sjutradan, na istom mjestu, biće upriličen koncert pop pjevača Željka Joksimovića, dok će 2. januara biti organizvan besplatan koncert Nede Ukraden.

Dugmići u Budvi.

Novogodišnji program u Budvi počinje  22 sata kada će podno zidina Starog grada biti upriličen koncert „Queen Symphony – Real tribute“. Pola sata pred ponoć, nastupa jedan od najpoznatijih bendova Jugoslavije, Bijelo dugme.

ElementalDubiozu kolektiv, kao i klasičnu muziku, možete slušati u prvoj noći 2018. godine.

Luda i nervozna dolazi u Bar.

Vlasnica hita “Luda i nervozna”, pop pjevačica Marija Šerifović, nastupiće u Baru. Njen koncert biće organizovan na Trgu Vladimira i Kosare. Prije evropvizijske pobjednice iz 2007. godine, Barane će zabavljati njihovi sugrađani iz muzičkog sastava Akademia band.

Plavi orkestar nastupa isto gdje i Marija 1. januara.

DJ-evi u Ulcinju

Turistička Organizacija Ulcinj, Opština i Centar za Kulturu, u saradnji s privrednicima, organizuju doček Nove 2018. godine na šetalištu na Maloj plaži.

Na dočeku će nastupati grupe Fisniket i NRG sa Kosova, kao i Trio Gušt iz Hrvatske.

Posljednji dan ove godine biće jako lijep, što se vremenskih prilika tiče. Kako za naš portal kaže meteorolog Dušan Pavićević, 31. decembra biće sunčano, a očekuje se i porast temperature.

“To  će biti ujedno i najljepši dan u narednom periodu”, ističe on.

Šta ima u susjedstvu?

Biće zanimljivih nastupa i u komšiliku. Naime, u Dubrovniku, na Stradunu, koncert će održati bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin.

Blah, blah band, koji su u 2017. objavili album prvijenac, koncert će održati u centru Trebinja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com