ĐOKOVIĆ RAZOČARAN: Otkazao nastup na turniru u Abu Dabiju! - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ RAZOČARAN: Otkazao nastup na turniru u Abu Dabiju!

Novak Đoković neće učestvovati na egzibicionom turniru “Mubadala Svjetski teniski klasik” u Abu Dabiju, jer je proteklih nekoliko dana osjetio bolove u laktu. Poslije savjeta ljekarskog tima donijeta je odluka da propusti ovo takmičenje.

Foto: huffpost.com

“Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u posljednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda ljekari su me savjetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gdje volim da učestvujem”, rekao je Novak.

On, međutim, još uvijek nije donio odluku o tome kada će se definitivno vratiti takmičarskim nastupima:

“Ostaje mi da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što prije mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti donijeta narednih dana”, poručio je Novak.

Đoković je odsustvovao šest mjeseci upravo zbog liječenja povrede lakta, a nastup u Abu Dabiju trebalo je da mu bude prvi poslije duge pauze.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com