VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU - Volim Podgoricu

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Godišnji horoskop za 2018. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Novu 2018. godinu ćete početi dinamično i uspešno. Efikasnim akcijama ćete učvrstiti svoj autoritet i stabilno poslovanje. Izbegavajte rizike i obratite pažnju na nedobronamerne osobe koje će želeti da se okoriste preko vaših leđa. Početkom aprila će vaš vladar Mars praviti konjunkciju sa Saturnom u znaku Jarca i u vašem polju posla i karijere. Započećete jedan veliki i dugoročni projekat koji će vam doneti uspon u karijeri i dobitke. Sredinom godine, u junu, bićete nedovoljno organizovani i to će vas usporavati. Mars će biti retrogradan od kraja juna do kraja avgusta u vašem polju saradnika, a to će nepovoljno uticati na grupne poduhvate i saradnju sa društvenim insitucijama. Vaši poslovni kontakti će biti otežani. Septembar vam donosi razne napetosti na poslu, posebno u odnosima sa kolegama. Oktobar i prva polovina novembra donose vam teškoće u pregovorima sa poslovnim partnerima. Već od druge polovine novembra do kraja godine prevazići ćete najveći broj prepreka i moći ćete da se malo odmorite i bavite većinom rutinskim aktivnostima na poslu.
U januaru će vaš vladar Mars praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju platnog prometa, a praviće i sekstil sa Venerom koja vlada vašim poljem novca. To će vam doneti povećane prilive sredstava na vaš račun. Nakon promenljive situacije u martu, april vam donosi stabilne prihode i velike šanse za dugoročne dobitke. Druga polovina maja vam donosi finansijsku krizu zbog opozicije Venere sa Saturnom i ulaska Urana u znak Bika i vaše polje novca. Poboljšanje vas očekuje tokom jula, dok ćete do oktobra uspeti da ostvarite stabilne prihode. Venera će biti retrogradna tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, što će ograničiti priliv sredstava na vaš račun. U decembru ćete uspeti da to nadoknadite.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti povonje mogućnosti da se zaposle u martu, aprilu i oktobru. Teškoće po ovom pitanju imaće od juna do početka semptembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina 2018. godine vam je uglavnom stabilna na polju ljubavi. Nalazićete dovoljno vremena za zajedničke aktivnosti sa partnerom. Ostvariće vam se zajedničke želje u februaru kada Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka bude pravila trigon sa Jupiterom. April vam donosi sklad i sreću u vezi i budi strasti koje su utihnule od ranije.
Tokom juna će Venera praviti opoziciju sa Marsom, što će izazvati velike napetosti, zahlađenje i udaljavanje u odnosima između vas i voljene osobe. Neophodno će biti da potražite zajednički prihvatljivo rešenje kako biste se pomirili. Trigon Venere sa Neptunom u oktobru će otopliti vaše odnose i uspostavićete sklad koji će potrajati u narednim mesecima.

Ako ste slobodni:

Početak godine će vam doneti i početak nove emotivne veze koja može da bude na duže staze, ali će vam se na putu isprečiti neke tajne. Ulazak u tajnu vezu može dovesti i do raskida. Ako do početka maja prevaziđete intrige na koje ćete nailaziti, uspećete da očuvate vezu sa osobom do koje vam je stalo. U julu velike razlike u potrebama i željama u vezi mogu dovesti do raskida. Šanse za ulazak u novu vezu pružiće vam se u novembru sa osobom koja je osećajne prirode.
Stariji Ovnovi će biti istrajni u osvajanju svoje simpatije. Proleće je vaše najbolje doba za ljubav. Bićete u prilici da započnete vezu sa osobom koju poznajete kroz posao, ali nemojte mešati ljubav i posao jer će doći do komplikacija.

Zdravlje:

Imaćete dovoljno volje i energije da se pobrinete da vaše zdravlje bude na potrebnom nivou. Sportske i rekreativne aktivnosti ćete upražnjavati svakodnevno tokom marta i aprila kada će Mars prolaziti kroz znak Jarca gde je u egzaltaciji i snažan. To će vam doneti odličnu kondiciju. Kraj avgusta i početak septembra su vam takođe povoljni za zdravlje.
Osetljivo zdravlje možete da očekujete od kraja jula do kraja avgusta kada Mars bude bio retrogradan. Što se tiče ishrane, uglavnom će vam prijati meso, žitarice i sezonsko voće i povrće. Cvekla, paradajz, grožđe i lubenica. Biće vam potrebno i više tečnosti, mineralna voda i vitamin A. Izbegavajte brzu hranu i umereno konzumirajte mlečne proizvode.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 18, 24


BIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Na početku 2018. godine nailazićete na prolazne teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima po pitanju velikih i dugoročnih zajedničkih projekara. Biće vam potrebno više napora i strpljenja da se uskladite po nekim pitanjima. Uspećete da poboljšate odnose sa saradnicima u prvom kvartalu godine.To će vam na početku proleća doneti uspeh i napredak . Izbegavajte sumnjive poslove i iskoristite mogućnost koja će vam se pružiti da istaknete svoje radne kvalitete. U drugom kvartalu godine ćete trebati da se prilagođavate okolnostima koje će biti otežane i za vaš posao u celini, kao i za ostvarenje očekivane zarade. 15. maja Uran ulazi u vaš znak i donosi vam mogućnost promene posla ili započinjanja sopstvenog biznisa. U isto vreme ćete se suočavati i sa nestabilnom situacijom na opštem privrednom polju koja će od vas zahtevati dosta improvizovanja i prilagođavanja kako se ne biste našli na gubitku. Mars će biti retrogradan u vašem polju posla u julu, što će dodatno otežavati razvoj planiranih projekata. U trećem kvartalu ćete poboljšati poslovne odnose.
Od novembra će vaši poslovi krenuti boljim tokom. Počećete da nadoknađujete zastoje i da ostvarujete uspehe i dobitke. Na finansijskom polju ćete trebati da sve pažljivo planirate. Oslonite se na zaradu od velikih projekata. U drugoj polovini marta pružiće vam se neočekivane mogućnosti za veliki dobitak. U aprilu će Merkur koji vlada vašim poljem novca biti retrogradan, što će vas usmeriti ka rešavnju zaostalih transakcija, dugovanja i potraživanja. Slična situacija vas očekuje i tokom avgusta i novembra kada će Merkur u ovoj godini biti u retrogradnom hodu. Septembar će vam biti povoljan mesec za investicije i dobitke pod srećnim okolnostima. Manji rizik će vam se isplatiti.
Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti za dobijanje novog posla u martu, maju, septembru i decembru. Februar i avgust im nisu naklonjeni po pitanju novog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine vam donosi sklad na emotivnom polju jer će Venera, vaš vladar praviti sekstil sa Marsom, vladarem vašeg polja ljubavi i braka. Početak proleća možete iskoristiti za zajednička putovanja i ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Do sredine maja ćete svom partneru pružati podršku u svemu, bićete srastveni ali i nežni. Vaš partner će uživati pored vas.
Od kraja juna do kraja avgusta biće potrebno da se posvetite rešavanju nečeg što duže vreme dovodi do nesklada u vašoj vezi. Potrebno je da unesete nešto novo što bi vaš odnos sa partnerom osvežilo ali je prethodno neophodno da se oslobodite onoga što vam pravi smetnje. To ćete uspeti da postignete do sredine novembra na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će delovati vrlo privlačno, harizmatično i osvojiće vaše srce. Imaćete burnu avanturu ali će trajati kratko, svega dva do tri meseca. U drugoj polovini godine jedno prijateljstvo može da ode korak dalje i da se pretvori u emotivnu vezu. U isto vreme će se pojaviti i stara ljubav i biće vam teško da odlučite da li da obnovite staru vezu ili da iz prijateljstva uđete u emotivni odnos. U novembru će neko nov da vam se dopadne i ući ćete u vezu.
Stariji Bikovi će tragati za posebnom osobom koja se po nekim kvalitetima znatno razlikuje i ističe u odnosu na njihove bivše ljubavi. Biće vam potrebno dosta truda i ideja da biste tu osobu uspeli da osvojite kada je upoznate.

Zdravlje:

U februaru i aprilu možete očekivati stabilno zdravlje i pojačanu vitalnost. U ovoj godini ćete vam biti osetljivi zglobovi i urogenitalni trakt, posebno u periodima kada je vreme promenljivo i u jesenjem i zimskom periodu. Potrebno je da se čuvate virusa i upalnih procesa u tom predelu. Kao preventiva vam je važna disciplina u pozitivnim životnim navikama.
Vaša ishrana treba da sadrži dovoljno proteina, a dobro bi bilo i da povremeno uzimate dodatke ishrani koji u sebi sadrže sastojke koji omogućuju bolju cirkulaciju i čiste zidove krvnih sudova. Začini kao što su biber i đumbir vam mogu u tu svrhu poslužiti. Jedite što više sezonskog povrća i voća, a meso konzumirajte umereno.

Srećni brojevi:

7, 13, 18, 22, 25



BLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Na početku godine će imaćete kreativne ideje kako da poboljšate svoj posao, posebno ako imate sopstveni biznis i kako da uvećate svoju zaradu. Obratite pažnju na odnose sa poslovnim partnerima jer će tu doći do nejasnoća koje mogu da vas uspore, a neko može pokušati i da vas uvuče u mutne poslove u prvom kvartalu godine. Sredina marta vam donosi mogućnosti za napredak i unapređenje, kao i za dovršavanje zaostalih projekata i zadataka i početak novih. U drugom kvartalu godine imaćete dosta uspeha u tajnim pregovorima, poslovima koji se tiču administracije i u svemu gde vaše intelektualne sposobnosti mogu da dođu do izražaja. Sredina godine vam donosi uspeh u oblastima komunikacije, dok ćete s druge strane nailaziti na teškoće u odnosima sa saradnicima, gde ćete trebati da budete prilagodljivi. U avgustu će biti potrebno da se bolje organizujete jer će vaš vladar Merkur biti retrogradan, pa će vam se dešavati nesporazumi i zastoji, posebno na polju komunikacija. U trećem kvartalu će vam trebati više vremena za poboljšanje poslovnih odnosa.
Na početku godine će Jupiter, koji vlada vašim polje posla i karijere, praviti sekstil sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Bićete u prilici da ostvarite veći obrt novca od uobičajenog i da poslovnu godinu započnete sa povećanim sredstvima na računu. U aprilu i maju ćete biti u mogućnosti da ostvarite stalne i stabilne prilive koji će vam doneti mogućnost da zaradite više nego što ste očekivali i da zaradu investirate u proširenje poslovne ponude. Od septembra ćete ponovo biti u prilici da povlačite vešte poteze na polju novca i da ostvarujete dobitke. Najvažnije u svemu je da ne ulazite u preterane rizike. U trećem kvartalu ćete ostvariti prosečno očekivane i planirane prihode.
Nezaposleni Blizanci će uspeti da dobiju novi posao, kao i da se snalaze u privremenim, zahvaljujući svojoj veštini komunikacije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Romantična i harmonična dešavanja u odnosima sa partnerom vas očekuju na početku godine, posebno u februaru, zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Tokom aprila izbegavajte afere. Venera će biti u opoziciji sa Jupiterom, što može izazvati ozbiljnija neslaganja sa voljenom osobom.
U junu i julu ćete uspostaviti harmoniju u vezi, u čemu će vam najviše pomoći zajedničko putovanje gde ćete imati dovoljno vremena jedno za drugo. 8. novembra Jupiter ulazi u znak Strelca, gde je u sedištu i jak, a to je ujedno i vaše polje ljubavi. Ovde će vam Jupiter doneti srećne okolnosti, ostvarenje zajedničkih ciljeva i veliku bliskost sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za više slobode, pa ćete biti u prilici da imate više avantura, dok ćete za dužu i ozbiljnu emotivnu vezu trebati više da se potrudite. Privlačiće vas osobe sa kojima ćete moći da se povremeno viđate i zabavljate, koje su vesele i nasmejane i imaju smisla za humor. Uran ulazi 15. maja u znak Bika i vaše polje tajni, pa ćete biti više skloni tajnim vezama. U julu ćete se zaljubiti i poželećete ozbiljnu vezu. Na teškoće u ljubavi ćete nailaziti u jesenjem periodu.
Stariji Blizanci će biti više nego obično strastveni, što će im umanjiti mogućnost da se konačno skrase. Sa jednom osobom će ući u vezu ali ta veza neće potrajati zbog njihove nestalnosti. Bolje šanse ih očekuju tek krajem godine, od novembra.

Zdravlje:

Zdravlje je potrebno da održavate fizičkim vežbama. Početkom godine, tokom zimskog vremena bi vam u tu svrhu dobro došla teretana. Proleće ćete dočekati sa odličnom kondicijom i jakim imunitetom. Od jula do oktobra će vam zdravlje biti osetljivo, posebno kosti i zglobovi, kao i urogenitalni trakt. Moguće su i virusne infekcije. Krajem godine poboljšanje.
Potrebno je da više pažnje posvetite svojoj ishrani. Izbegavajte brzu hranu, preterano začinjenu, kao i preterivanje u jelu i piću uopšte. Potrebno je i da kilažu održavate u optimalnom stanju. Višak kilograma bi se loše odrazio na vaše zdravlje. Jedite što više voća, ribe i zelenog povrća. Presnoj hrani dajte prednost u odnosu na kuvanu. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

3, 8, 14, 17, 22


RAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Na početku nove 2018. godine Mars, vladar vašeg polja posla i karijere, pravi konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju zabave. To vam donosi pogodnosti za uspeh i dobru zaradu kroz poslove koji su vezani za zabavu i estradu, kao i za ugostiteljstvo. Započećete nove programe obrazovanja ako se bavite oblastima prosvete, što će vam doneti više uspeha u radu. Na teškoće ćete nailaziti ukoliko se bavite uvozom i trgovinom inostrane robe. Proleće vam donosi pogodnosti za uspeh u oblasti raznih vidova poslovnih usluga. Veliki poslovni izazovi vas očekuju u martu i aprilu. Imaćete dragocenu pomoć vaših saradnika. 15. maja Uran ulazi u vaše polje saradnje, što će vam omogućiti nove poslovne veze i kontakte. Bićete u mogućnosti da započnete nova i unosna poslovna partnerstva. Intenzivni poslovni pregovori oko novih projekata vas očekuju u julu. U septembru ćete uspeti da postignete uspešne dogovore sa poslovnim partnerima o obimnjijim zajedničkim projektima. Tokom trećeg kvartala godine ćete održavati svoje poslove stabilnim.
Sa finansijama će vam dobro krenuti na početku godine jer će Venera i Sunce praviti sekstil sa Jupiterom. Mart vam je pogodan za veće investicije u vaš posao. Od kraja juna do kraja avgusta Mars će biti retrogradan u vašem polju platnog prometa. U julu će Merkur praviti opoziciju ka Marsu. Zbog toga vam je ovaj period turbulentan na polju novca. Potrebno je da izbegavate zaduživanja i smanjite troškove koliko budete u mogućnosti. U avgustu će Merkur biti retrogradan u vašem polju novca. Venera će biti retrogradna tokom oktobra i to je period kada je važno da izbegavate rizične finansijske poteze. Bolja zarada vas očekuje ponovo od druge polovine novembra do kraja godine.
Nezaposleni Rakovi imaće povoljne mogućnosti da nađu zaposlenje tokom januara, aprila, jula i septembra. Na teškoće ćete nailaziti tokom maja i novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine vam je izuzetno važan na polju ljubavi. Čak pet planeta će trazitirati vaše polje ljubavi i braka. Od toga će Sunce i Venera praviti sekstile sa Marsom i Jupiterom. To vam može doneti velika ostvarenja, sklad i stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. U drugoj polovini marta nailazićete na nesuglasice. Budite spremni na kompromise.
Drugi kvartal će vam donositi promenljive situacije u odnosima sa partnerom. Biće vam potrebno prilagođavanje. U septembru će Jupiter praviti sekstil sa Plutonom, što će razbuktati strasti i doneti vam period sklada u ljubavi. Do kraja godine ćete vi i vaš partner ostvariti zajedničke ciljeve. Uživaćete u zajedničkim provodima i putovanjima.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja bi vam odgovarala za ozbiljnu vezu, čak trajnu ako bude moguće. To će vam omogućiti da upoznate veći broj potencijalnih kandidata i da imate nekoliko uzbudljivih avantura. Kako nećete biti sigurni koliko ćete se složiti sa par osoba koje će vas privući, odlučićete se da uđete u vezu. Imaćete odličan seks ali nedovoljno emocija. U trećem kvartalu godine ćete konačno ući u vezu sa partnerom koji će vam odgovarati po skoro svim očekivanjima.
Nešto stariji Rakovi će ući u jednu emotivnu vezu u prvom kvartalu godine ali će nailaziti na komplikacije i turbulencije u okviru te veze. Ako ne uspeju to da pozitivno reše, nova veza ih očekuje u drugoj polobini oktobra.

Zdravlje:

U cilju dobrog zdravlja važno vam je da se više krećete, da se pridržavate pravila zdrave ishrane i da nalazite dovoljno vremena za fizičke aktivnosti i psihofizičku relaksaciju. Bićete osetljivog zdravlja od februara do maja, zatim tokom jula i avgusta. Tegobe ćete imati sa cirkulacijom, urogenitalnim traktom i grlom. Od septembra će vam zdravlje biti stabilnije.
U 2018. godini će vam većinom prijati lakša hrana, većinom biljnog porekla, kuvana na pari ili presna. Meso, slatkiše, pasulj, grašak, karfiol i kiselo voće smanjite i konzumirajte povremeno. Umereno koristite mleko i mlečne proizvode i integralne žitarice. Potreban vam je povećan unos vitamina i namirnica koje imaju antioksidantna svojstva.

Srećni brojevi:

4, 9, 15, 18, 23


LAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Početak 2018. godine vam je pogodan da poboljšate odnose sa radnim kolegama i podređenim osobama na poslu. Proširićete ponudu vaših usluga. Na teškoće ćete nailaziti na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Biće neophodno da postignete kompromise u onome gde budete nailazili na neslaganja u zajedničkim poslovima. Nove projekte ćete pokrenuti u aprilu ali ćete se su suočavati sa nestabilnom situacijom i reševaćete mnogo sitnica. Potrebno je da usavršite svoje veštine. 15. maja će Uran ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere, što će vam doneti nove izazove, neočekivane situacije i nova ograničenja. Sa novim izazovima ćete moći da se suočite uspešno uz timski rad i nastojanje da se bolje organizujete u odnosima sa saradnicima. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere biće retrogradna tokom oktobra do sredine novembra i usporavaće vas u realizaciji radnih zadataka. Do kraja godine ćete poboljšati svoje pozicije i ostvarićete uspeh na polju javnosti. Važna će vam biti saradnja i ažurnost u administrativnom delu posla.
Na početku godine će vas pratiti srećne okolnosti na polju novca koje će vam pomoći da uvećate saldo na vašem računu. Značajni dobici su mogući u martu kada će Sunce, vaš vladar, praviti trigon sa Jupiterom. Možete profitirati kroz investiranje u nekretnine.Od aprila do maja ćete nailaziti na nestabilnu situaciju na polju novca. Jun vam donosi mogućnost velikih dobitaka kroz tajne planove, što će vam omogućiti stabilan priliv finansija ako budete iskoristili pogodnosti koje će vam biti na raspolaganju. U septembru izbegavajte mutne radnje sa novcem i nelegalne tokove novca. Merkur koji vlada vašim poljem novca će krajem godine biti slab i retogradan, što vas upozorava da regulišete troškove.
Nezaposleni Lavovi će umeti da privuku pažnju javnosti svojim projektima, što im može doneti stalan posao. Povoljni periodi su im tokom marta, juna i avgusta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvom kvartalu godine provodićete više vremena sa partnerom u ostvarivanju zajedničkih planova. Bićete angažovani i oko porodice, posebno tokom marta. Umećete u drugom kvartalu da voljenu osobu iznenadite zanimljivim idejama o zajedničkom provodu. Češće ćete izlaziti, putovaćete kad vam se pruže mogućnosti i nalatićete nova interesovanja.
U od kraja juna do kraja avgusta Mars će biti retrogradan u vašem polju ljubavi. To je vreme kada će biti potrebno da rešavate nesuglasice koje ste duže vreme izbegavali. Od septembra do novembra ćete uspeti da vašu vezu poboljšate tako što ćete kvalitetno promeniti svoj pristup partneru. Tako ćete ostvariti bolji sklad i potrebnu bliskost u odnosima.

Ako ste slobodni:

Volite da delujete zavodljivo, pa ćete i u 2018. godini umeti da se dobro doterate, da istaknete svoju pojavu i da privlačite pažnju i uzdahe gde god se pojavite. Ulazićete u ljubavne avanture sa lakoćom ali ćete prethodno pažljivo birati osobe koje vam odgovaraju za kraće veze. Tokom letnjeg perioda upoznaćete osobu sa kojom ćete imati vrlo snažnu međusobnu privlačnost. Počeće kao avantura ali će se do kraja godine pretvoriti u ozbiljnu vezu. Bićete opčinjeni partnerom.
Nešto stariji Lavovi će pokušati da užu u vezu koja bi bila stabilna i na duže staze. Problem je što ćete teško nalaziti potencijalne kandidate. Povoljna prilika da konačno uđete u željenu vezu pružiće vam se sredinom novembra.

Zdravlje:

Budite što više u pokretu. Tokom zimskih meseci bi vam koristilo da vežbate u teretani ili da praktikujete bilo koji vid fizičkih aktivnosti. To će pozitivno uticati na vaš imunitet. Tokom proleća bi vam prijao planinski vazduh. Izleti u prirodu bi trebali da vam budu česti. Letnji period vam je pogodan za putovanja. Prijaće vam morska klima.
Zdrava i pravila ishrana je važna za vaše dobro zdravlje. U tu svrhu uzimajte namirnice koje su lako svarljive i koje sadrže proteine potrebne vašem organizmu. Paulj, kelj, krompir, zelena salata u većim količinama. Od povrća banane i pomorandže. Meso u umerenim količinama. Smanjite unos mlečnih i suhomesnatih proizvoda.

Srećni brojevi:

7, 13, 18, 20, 24



DJEVICA

Posao:

Drage Device,
Početak 2018. godine vam je pogodan za planiranje, dogovore i organizaciju poslovnih projekata i radnih zadataka koji vam predstoje. Jupiter će praviti sekstil sa Plutonom što će pojačati vašu kreativnost i doneće vam uspeh i dobru zaradu kroz oblasti zabave, komunikacija i trgovine. U martu ćete ostvariti uspeh na polju javnosti i sklopiti nove poslovne ugovore i partnerstva. Povoljne mogućnosti za saradnju sa inostranstvom ili za prekvalifikaciju, što bi vam donelo bolje pozicije imaćete sredinom godine. Tokom jula i avgusta izbegavajte poslove koji vam deluju sumnjivo i saradnju sa osobama koje ne ulovaju poverenje jer bi neko mogao da pokuša da se okoristi na vašu štetu. Od kraja juna do kraja avgusta će Mars biti retrogradan i doneće vam teškoće u odnosima sa radnim kolegama i podređenim osobama. Septembar će vam doneti uspeh u pregovorima oko novih poslovnih projekata jer ćete umeti da se izborite za svoje stavove i ideje. Do kraja godine će vam se otvoriti mogućnosti da ostvarite napredak na polju poslovnih usluga.
Povoljno vreme za investicije i rast prethodnih ulaganja vam je već u januaru 2018. godine kada će Venera koja vlada vašim poljem novca praviti sekstil sa Jupiterom i Plutonom. Dobici vam dolate kroz oblasti trgonine i komunikacija. U drugoj polovini marta. Tokom aprila do polovine maja izbegavajte da ulazite u rizične investicije. Drugi kvartal godine će vam biti nestabilan na polju novca. Izbegavajte nepotrebne troškove. U avgustu će Venera prolaziti kroz znak Vage gde je u sedištu i kroz vaše polje novca, što će vam pružiti mogućnosti da stabilizujete prihode i uvećate zaradu. U septembru Venera ulazi u znak Škorpiona gde će biti retrogradna do sredine novembra. Rešavaćete zaostale finansijske obaveze.
Nezaposlene Device će se dobro snalaziti u poslovima gde se traži intelektualna veština, komunikativnost i pokretljivost. U tim oblastima imaju mogućnosti da nađu novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Iskoristite februar za više vremena koje ćete biti u mogućnosti da provedete sa voljenom osobom i posvetite se jedno drugom. Očekuje vas više zabave. Bićete ispunjeni i srećni vašim odnosom sa partnerom. Sredinom aprila ćete imati nesuglasice zbog opozicije Venere sa Jupiterom. Izbegavajte laži. Budite spremni na kompromise.
Poboljšanja u emotivnoj vezi vas očekuju od jula kada ćete uspeti da poboljšate komunikaciju sa partnerom i prevaziđete probleme. Tokom oktobra ćete biti privrženi partneru i ostvarićete bar jedan važan zajednički cilj. Do kraja godine ćete se potruditi da poboljšate vaš porodični život, posebno ako imate sa partnerom decu. Jupiter će ući u vaše polje porodice.

Ako ste slobodni:

Osećaćete pojačanu potrebu da užete u emotivnu vezu koja bi bila ozbiljna i na duge staze i tragaćete za osobom koja bi sa vama delila slične životne ciljeve. U prvom kvartalu godine ćete tu osobu upoznati ali će vam trebati duže vreme da jedno drugo prepoznate kao srodne duše. U početku ćete se viđati u istom društvu. Počećete i zajedno da izlazite ali ćete oboje biti neodlučni. Tek od septembra ćete ući ozbiljno u vezu, a do kraja godine je moguće da započnete zajednički život.
Nešto starije Device će pokušavati da se skrase ali će ulaziti u veze koje će biti kratke i nestabilne. Trebaće vam puno strpljenja i pažljiv izbor. Važno je da nemate previsoke kriterijume. Krajem leta bićete u prilici da uđete u novu vezu.

Zdravlje:

Bićete u odličnoj kondiciji u prvom kvartalu godine. Upražnjavaćete fizičke aktivnosti u teretani ili na neki drugi način, često ćete biti na čistom vazduhu, u šetnji i fizički aktivni. Od kraja juna do kraja avgusta će Mars biti retrogradan u vašem polju zdravlja, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Od druge polovine novembra će doći do poboljšanja.
Zdrava ishrana je važna da vaše zdravlje bude u boljoj formi. U tu svrhu vam je potrebna kalorična hrana. U zimskim mesecima pasulj, kupus, krompir. Tokom cele godine konzumirajte više mesa i ribe, jaja i trvde sireve. Mleko i jogurt uzimajte umereno, kao i testenine i hleb. Izbegavajte brzu hranu i grickalice. Voće uzimajte u većim količinama.

Srećni brojevi:

2, 7, 12, 15, 23


VAGA

Posao:

Drage Vage,
Početak 2018. godine je pogodan za sve Vage koje se bave privatnim poslom ili koje svoj posao rade od kuće. Imaćete dobar osećaj za administraciju i računovodstvo. Umećete sa spojite zadovoljstvo i korist. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam doneti dobar uspeh ako se bavite prosvetom ili radom sa decom i mlađim osobama. Više pažnje će biti potrebno da posvetite dogovorima sa poslovnim partnerima oko zajedničkih poslova tokom marta i aprila. Prekinućete saradnju koja vam ne donosi očekivanu korist i sklopićete nove ugovore sa novim partnerima. Sredina godine vam je nepovoljna za saradnju jer će Merkur biti retrogradan u vašem polju saradnika od kraja jula do polovine avgusta. Avgust vam je pogodan za lične nastupe i za menadžment jer ćete umeti da ispoljite sebe i dođete do izražaja. Venera će prolaziti kroz vaš znak gde je snažna. U trećem kvartalu godine imaćete uspeha u trgovini, oblastima saobraćaja i komunikacije. Jupiter će u novembru ući u svoj znak i doneće vam mogućnost da sklopite unosne ugovore i dogovore.
Polje novca će vam biti stabilno na početku godine pod uslovom da izbegavate ulazak u velike finansijske rizike. Povećani priliv novca na vaš račun vas očekuje u drugoj polovini marta. Sredinom maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje platnog prometa. Donosi vam nove ideje kako da uvećate vašu zaradu ali vam u isto vreme donosi i nove izazove i prepreke. Izbegavajte ishitrene poteze i nepromišljena ulaganja. Drugi kvartal će vam biti promenljiv na finansijskom polju i potrebno je da se usmerite na napratu svojih potraživanja i izmirenje dugovanja. U trećem kvartalu će Venera, vaš vladar prolaziti kroz vaše polje novca ali će tamo biti oslabljena. Nastojte da održavate svoje prihode stabilnim.
Nezaposlene Vage će imati dobar osećaj za investicije i mogle bi da započnu sopstveni posao. To će im bolje ići od ruke nego ako se zaposle kod drugoga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvom delu godine ćete poboljšati komunikaciju sa partnerom i razgovaraćete o raznim teama, a često ćete zajedno da idete na izlete i kraća putovanja. U aprilu ćete imati dinamičan život sa partnerom, ali ćete trebati da se posvetite porodici i zajedničkom domu oko čega su neophodne zajedničke odluke. Oko toga vam neće biti lako da se dogovorite.
Druga polovina godine vam donosi više mogućnosti za zabavu ali će Mars odkraja juna do kraja avgusta biti retrogradan u vašem polju zabave i doneće vam i nove izazove u ljubavi. Bičće potrebno da ispunite obećanja koja ste ranije dali partneru, a koja ste u međuvremenu zapostavili. Do kraja godine ćete uneti potrebnu svežinu u vaše odnose.

Ako ste slobodni:

Povoljan period kada biste mogli da uđete u novu emotivnu vezu očekuje vas sredinom proleća. Kada upoznate osobu koja vam se dopada, vrlo brzo će doći do obostranih simpatija i ući ćete u vezu ali ćete od sredine leta do početka jeseni nailaziti na teškoće. To je zato što niste preboleli prethodnu vezu i to će vašem novom partneru biti uočljivo u vašem ponašanju. Ako prevaziđete ovu krizu, vaša nova veza će imati izglede za lepu budućnost.
Starije Vage će u prvom kvartalu godine imati jednu kratku avanturu. Sredinom godine će vaša stara ljubav pokušati da vam se vrati. Budite pažljivi jer mogu da se ponavljaju isti problemi koji su ranije doveli do raskida veze.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti većim delom dobro ali je potrebno da više pazite na sebe tokom zimskih meseci i tokom letnjih vrućina. Ne izlažite se previše suncu tokom leta. Biće vam osetljivi grlo i želudac. Potrebno je i da se više krećete. Šetnja na čistom vazduhu u prirodi, kao i planinska i morska klima će povoljno uticati na vaše opšte zdravstveno stanje.
Zdrava ishrana će vam pomoći da zdravlje održavate stabilnim. Potrebno vam je više kalorije koje možete da unosite u organizam preko ribe i crvenog mesa, ali e bolje da meso pripremate kuvano. Od povrća su vam potrebni spanać, kelj i brokoli. Uzimajte voće, posebno jabuke, breskve i lubanice. Mleko i namirnice sa većim procentom šećera umanjite.

Srećni brojevi:

4, 9, 15, 18, 23


ŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Početak 2018. godine vam povoljan za dobar start na poslovnom polju. Vaš vladar Mars se nalazi u vašem znaku gde je snažan i zajedno sa Jupiterom će biti u sekstilu sa Suncem koje vlada vašim poljem posla i karijere i sa Venerom. To će vam otvoriti mogućnost za uspešne posovne pregovore. Takođe će vam doneti uspeh u oblastim trgovine i saobraćaja. Budite pažljivi u vezi administrativnog dela posla, kako ne biste imali problema sa nadzornim organima i inspekcijama. Sredinom maja će Uran ući u vaše polje javnosti. Sklopićete nova poslovna partnerstva. Budite pažljivi u javnim nastupima jer vas na tom polju očekuju novi izazovi. Od kraja juna do kraja avgusta vaš vladar Mars će biti retrogradan u vašem polju završetaka, što će vas usporavati i nećete moći da dovršite neke projekte u planiranom roku. U tom periodu se pozabavite zaostalim poslovima. Od oktobra do sredine novembra će Venera biti retrogradna u vašem znaku. Izbegavajte tajne radnje. Potrudite se da sa poslovnim partnerima rešite zaostale poslovne obaveze.
Na polju novca ćete biti u mogućnosti da profitirate od novih ulaganja u oblasti komunikacija, informacija i trgovine početkom godine. Početkom proleća ćete biti u mogućnosti da kroz prihvatanje razumnog rizika uvećate svoju zaradu. Sredina godine vam donosi stabilnu i sigurnu zaradu kroz posao kojim se bavite ali pazite na vaše knjigovodstvo jer ako tu ne budete ažurni, možete zbog pogrešnih obračuna biti u problemima. Od kraja juna do kraja avgusta izbegavajte rizične finansijske poteze. Od novembra će Jupiter koji vlada vašim polju novca ući u znak Strelca gde je snažan, što će vam doneti povolje i srećne okolnosti za uvećanje vaše zarade. Imaćete dobar osećaj gde da investirate.
Nezaposleni Škorpioni će imati pogodne prilike da dobiju posao tokom januara, aprila, maja i novembra u oblastima komunikacija i saobraćaja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku godine ćete poboljšati komunikaciju sa emotivnim partnerom zahvaljujući sekstili vašeg vladara Marsa sa Venerom koja vlada vašim poljem ljubavi. Početkom proleća doći će do zahlađenja i nesuglasica zbog kvadrata Venere sa Saturnom. Uspećete da uspešno rešite nešto što ste sugo zapostavljali u vašem odnosu do kraja aprila.
Sredinom maja će Uran ući u znak Bika i vaše polje ljubavi što će vam doneti neočekivane teškoće koje će dostići svoj maksimum do sredine juna. Nećete moći da se složite sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva. Do kraja avgusta ćete se suočavati i sa porodičnim teškoćama. Od oktobra ćete biti u mogućnosti da poboljšate odnose sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za ozbiljnom vezom na duže staze. Počećete da se viđate sa osobom koju ste upoznali nešto pre nove godine. Ući ćete ubrzo u novu vezu koja će biti skladna i puna uzajamnih osećanja. To će trajati do maja kada ćete naići na neočekivane nesuglasice koje će dovesti do razilaska. Taj raskid neće biti konačan. Imaćete mogućnost za pomirenje u trećem kvartalu godine ali je uslov da ne ponavljate prethodne greške. Venera će biti retrogradna u vašem znaku.
Stariji Škorpioni će se naći u situaciji koja će ih navesti da potraže nove načine za pristup osobi u koju su zaljubljeni. Očekuje vas i iskušenje u vidu osobe sa kojom ste ranije bili u vezi, a koje će želeti da obnovite vezu .

Zdravlje:

Zdravlje će vas uglavnom dobro služiti većim delom 2018. godine. U prvom kvartalu ćete biti u dobroj kondiciji i vaš imunitet će biti pojačan, posebno u januaru, aprilu i maju kada će Mars koji vlada vašim poljem zdravlja biti snažan. Osetljivo zdravlje ćete imati od kraja juna do kraja avgusta kada Mars bude bio retrogradan.
Pad imuniteta, tegobe u predelu želuca i zglobova imaćete sredinom leta, a kasnije će doći do poboljšanja. Kako biste održavali zdravlje stabilnim potrebna vam je zdrava ishrana. Uzimajte više namirnica koje sadrže proteine. To su integralne žitarice, riba i zeleno povrće. Od voća uzimajte ananas, pomoranže i grožđe. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi:

3, 8, 11, 16, 24



STRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Usmerite napore ka pregovorima oko novih poslovnih projekata na početku 2018. godine i potrudite se da poboljšate organizaciju, kao i da pažljivo planirate vaše poteze na poslovnom polju. Obratite pažnju na konkurenciju i tajne neprijatelje koji će vas ogovarati iza leđa. Nemojte im davati povoda da vam umanje ugled i pokvare planove. U prvoj polovini aprila biće potrebno da poboljšate svoju kreativnost. Teškoće vas očekuju na poljima zabave, prosvete i ugostiteljstva. Sredina godine vam donosi mogućnost da proširite vašu ponudu novim vidovima usluga i servisa. To će od vas zahtevati prilagođavanje tržištu i klijentima i prihvatanje potencijalnih rizika. Potrudite se da poboljšate odnose sa saradnicima. Imaćete više uspeha u timskom radu tokom letnjeg perioda. Od kraja juna do kraja avgusta je neophodno da rešavate zaostale poslove na poljima komunikacija i trgovine. Nailazićete na nesporazume i teškoće zbog retrogranog Marsa. Treći kvartal godine vam donosi stabilnost u poslu i uspon na polju karijere kao i uspeh u rukovođenju.
Merkur koji vlada vašim poljem posla će na početku godine prolaziti kroz vaše polje novca i praviće sekstil sa Jupiterom, što će vam otvoriti mogućnost novih investicija i dati vam izvanredne ideje za kreiranje novih finansijskih planova. Stabilne finansije vas očekuju sredinom februara. Druga polovina aprila vam je nestabilna na polju novca. Izbegavajte velike investicije i smanjite troškove. Sredinom godine ćete biti u mogućnosti da napravite veće obrte novca i uvećate saldo na računu. Doći će vam dobici od ranijih investicija i od naplate zaostalih potraživanja. Tokom oktobra izbegavajte sumnjive kanale za obrt novca jer će Venera biti retrogradana u znaku Škorpiona.
Nezaposleni Strelčevi će imati sve potrebne informacije i često će konurisati na upražnjena mesta, što će im doneti novo zaposlenje. Najbolje šanse imaće u aprilu i avgustu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete u prvom kvartalu godine biti vedro raspoloženi i provodićete vreme u planiranju zajedničkih ciljeva i čestim kraćim putovanjima. Uživaćete u razgovorima o raznim temama. U aprilu je važno da se potrudite oko zajedničke zabave kako se u vaš odnos ne bi uvukla monotonija. Osećaćete potrebu za novim vidom zajedničkih aktivnosti.
U letnjem periodu će biti potrebno da se potrudite da održite obećanja koja ste ranije dali partneru. To se tiče jednog zajedničkog putovanja u inostranstvo. U trećem kvartalu godine će vašem partneru trebati više pažnje sa vaše strane. Bićete spremni da pružate podršku i imaćete dobar uvid šta je vašem partneru potrebno da se oseća voljenim.

Ako ste slobodni:

Na polju ljubavi će vam druga polovina aprila biti vrlo dinamična. Upoznaćete osobu koja će vas privući, a u isto vreme ćete imati oko sebe nekolicinu zainteresovanih za vezu sa vama. Naći ćete se u situaciji da birate između više potencijalnih kandidata, pa je potrebno da budete mudri prilikom izbora. U julu i avgustu ćete obnoviti bivšu vezu ali ona neće dugo trajati. U oktobru i novembru ćete biti skloni ulasku u tajnu vezu. Tek krajem godine ćete ući u vezu na duže staze.
Nešto stariji Strelci će uložiti dosta truda i vremena da bi privukli pažnju osobe koju će upoznati početkom proleća. Moraćete da prevaziđete brojne prepreke pre nego što dođete do dela kada ćete se zbližiti i započeti novu vezu.

Zdravlje:

U prvom tromesečju godine će vam zdravlje biti dosta dobro i vitalnost će vam biti u usponu. Početkom proleća vas očekuje promenljivo zdravlje i meteoropatske smetnje. Letnji period iskoristite da budete više na suncu i čistom vazduhu. Više se krećite. Jesenji i zimski period će vam biti potrebne fizičke vežbe u teretani ili fitnes centru.
Ishrana koja vam je potrebna za bolje zdravlje treba da se sastoji od integralnih žitarica, pirinča i kukuruza. Od povrća vam je potreban spanać, blitva, šargarepa i brokoli. Meso uzimajte umereno, isto kao i mleko, mlečne proizvide, grickalice i slatkiše. Brzu hranu izbegavajte. Pijte više tečnosti i jedite više voća, posebno grožđe, dinju, bananu i ananas.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 20, 25


JARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Sam početak godine stavlja vas u prvi plan. U januaru će čak pet planeta biti u vašem znaku što će vam pružiti mogućnost da se istaknete u ličnim nastupima, a umećete i da dobro iskoristite vaše rukovodeće sposobnosti. Ostvarićete dobru saradnju i imaćete uspeha u pregovorima oko predstojećih projekata. U martu i aprilu ćete nailaziti na zastoje i teškoće u vezi dugoročnih poslova. Bićete preopterećeni rokovima koje nećete uspevati da postignete zbog brojnih administrativnih prepreka. Sredinom maja Uran ulazi u znak Bika što je signal da izbegavate bilo kakve rizike poslovne i finansijske. U letnjem periodu su vam važna poslovna partnerstva i to je povoljno vreme da učvrstite stara, započnete nova, a ona koja vam ne donose očekivanu korist prekinete. Bićete u prilici da steknete nova znanja i veštine koje možete upotrebiti u poslu. Uspon u karijeri vas očekuje u avgustu. U oktobru i novembru biće neophodno da rešavate teškoće koje će iskrsnuti na polju saradnje zbog Venere koja će biti retrogradna u vašem polju saradnika.
Februar će vam biti povoljan za nove investicije i izradu dugoročnih finansijskih planova. Važno je da sve dobro utvrdite po pitanju novca sa saradnicima jer će tu biti pokušaja malverzacija od strane pojedinaca. Do sredine godine ćete ulagati napore da uvećate svoju zaradu kroz nove investicije. Posebno vam je za to povoljan IT sektor. Od kraja juna do kraja avgusta ćete imati zastoje i teškoće na polju novca zbog retrogradnog Marsa. Treći kvartal godine bićete u plusu.
Nezaposleni Jarčevi će imati šanse da dobiju posao u oblasti novih tehologija ili će pokrenuti startap posao za koji će uspeti da dobiju donacije ili subvencije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Koliko god vam odgovaralo i prijalo da se sve između vas i vašeg partnera odvija po ustaljenom redosledu, što vama pruža osećaj sigurnosti i da ste voljeni, biće neophodno da se nešto promeni ui 2018. godini kako vaša veza ne bi postala monotona. Već od početka će se osećati potreba za novim interesovanjima, zabavom i zajedničkim ciljevima.
Biće vam teško da sve to postignete posebno tokom proleća, a kasnije i delom letnjih meseci. Obuzimaće vas sumnje. Partner će vam biti promeljivog raspoloženja tokom aprila, juna i septembra. Vaša veza će se naći na iskušenjima. Uspećete da uspostavite sklad i da se uskladite oko zajedničkih ciljeva tokom oktobra i novembra.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se prilika da započnete novu emotivnu vezu koja će imati izgleda da bude na duže staze i ozbiljna. Početkom godine ćete upoznati osobu koja će vam delovati privlačnije i po mnogim osobinama bliže od mnogih koje ste upoznali prethodnih godina ili sa kojima ste ranije bili u vezi. Uložićete dosta truda i upotrebićete sav šarm koji imate da joj se približite. Budite uporni i strpljivi jer će vam to biti najjači aduti da je zainteresujete za vezu sa vama.
Nešto starije Jarčeve očekuje susret sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi. Sa tom osobom ćete imati uzbudljivo leto gde ćete se podsetiti svega zbog čega ste se voleli. Ljubav će ponovo da se probudi i obnovićete vezu.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja ali je važno da se više krećete i da praktikujete fizičke vežbe bar svaki treći dan. Tokom aprila, avgusta i novembra ćete biti osetljivijeg zdravlja. Bićete podložni glavobolji, meteoropatskim i psihosomatskim smetnjama, variranju krvnog pritiska i urogenitalnim tegobama. Preventiva će ovo da ublaži.
Kako bi vam ishrana bila odgovarajuća, konzumirajte namirnice koje sadrže više belančevina, minerala i proteina. Meso, riba, jaja, mleko i melčni proizvodi uz zeleno povrće i sezonsko voće bi trebalo da vam budu često na jelovniku. Umanjite unos hleba, testenina, jakih začina i namirnica koje sadrže veći procenat konzervansa i one koje spadaju u brzu hranu.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 22, 26



VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Na početku 2018. godine Mars koji vlada vašim poljem posla će prolaziti kroz Škorpiona gde je snažan, što će vam doneti dobar start i početak projekata koji će donositi očekivane rezultate. Poboljšaćete saradnju. U martu i aprilu ćete voditi intenzivne pregovore oko početka novih poslova. Od kraja marta do sredine aprila će Merkur biti retrogradan u vašem polju komunikacija što će vam otežavati postizanje zadovoljavajućih dogovora. Biće neophodno da se u vezi toga što bolje pripremite. Tokom juna ćete nailaziti na neslaganja sa poslovnim partnerima. Budite spremni i otvoreni na kompromise. Od kraja juna do kraja avgusta će Mars biti retrogradan u vašem znaku. Vaš autoritet će biti pred ispitom i biće vam otežano da rukovodite. Ovo je period kada je važno da radite na poboljšanju ličnih nastupa i vođenju prezentacija. Uspećete da se probijete i da dolažete koliko vredite od sredine oktobra do sredine novembra. Do kraja godine ćete zahvaljujući ranijim mudrim investicijama uspeti da ostvarite bolju zaradu i da napredujete u karijeri.
Tokom februara će Venera prolaziti kroz vaše polje novca i praviće trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. To će vam doneti dobitke kroz proširivanje obima vaših poslova i kroz nove investicije. Imaćete koristi od ulaganja u prosvetu, trgovinu inostranom robom i kozmetiku. U aprilu će Venera praviti opoziciju sa Jupiterom, što bi moglo dovesti do gubitaka, najviše zbog nerešenih administrativnih delova aktuelnih poslova. Drugi kvartal u godini zahtevaće opd vas više truda u vezi platnog prometa, oko naplate svojih potraživanja i reševanja dugovanja. U trećem kvartalu ćete uspeti da ostvarite finansijski plan i uspešno ćete završiti godinu sa stabilnim prihodima na vašem računu.
NezaposleneVodolije će imati najviše šansi za dobijanje novog posla u IT sektoru ili poslovima gde se traži poznavanje modernih tehnologija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Partner će vam biti prvivržen na početku godine i biće mu potrebna vaša podrška. Vi ćete biti spremni da se nađete tamo gde ste potrebni i da zajedno osmislite kako da provedete vreme u dvoje. Početak proleća vam donosi nesuglasice i potrebu za dominacijom u odnosu zbog kvadrata Sunca sa Saturnom. Izbegavajte neiskrenost i tajne.
U drugoj polovini jula očekuju vas ozbiljnije nesuglasice koje mogu da ozbiljno naruše sklad između vas i voljene osobe. Biće vam teško da se usaglasite oko zajedničkih ciljeva. Od oktobra ćete uspeti da rešite veći deo spornih stvari i potrudićete se da više vremena provodite zajedno. Do kraja godine ćete uneti više zabave u vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni:

Bićete više zainteresovani za izlaske i druženja nego za ulazak u vezu na duže staze. Avanture će vam prijati ali ne bi bilo poželjno da ulazite u tajne veze jer ćete tu nailaziti na nesklad i nesuglasice. Sredinom maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje zabave i donosi vam poznanstvo sa neobičnom osobom koja se po nečem posebnom izdvaja od većine osoba koje poznajete. Baš to posebno će vas privući. Ovo može da bude veza koja vas ispunjava ali sve dok nema velikih očekivanja.
Nešto starije Vodolije će ući početkom godine u površnu vezu koja će im u početku biti interesanta ali će se sredinom godine prekinuti. Tek kada upoznate u oktobru nekoga ko će vas zainteresovati bićete u prilici da započnete novu vezu.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno većim delom 2018. godine. Vaša fizička kondicija kao i imunitet će biti stabilni. Vi sami ćete tome doprinositi tako što ćete biti u pokretu. Praktikovaćete češće fizičke vežbe u prirodi kada bude lepo vreme i u teretani tokom zmiskih meseci. Sredinom leta će vam zdravlje biti osetljivo. Izbegavajte duže izlaganje suncu.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od voća i povrća koje možete većim delom jesti presno, jer ćete tako u svoj organizam unositi neophodne materije. Jabuke, jagode, trešnje, pomorandža i grožđe uzimajte u većim količinama. Takođe i suvo voće. Meso uzimajte umereno, čak i u manjim količinama. Pijte više tečnosti, vode, mleka i voćnih sokova.

Srećni brojevi:

3, 10, 17, 24, 25



RIBE

Posao:

Drage Ribe,
Početak 2018. godine vam donosi mogućnost uspeha kroz putovanja i saradnju sa partnerima iz inostranstva. Koristi ćete imati i od saradnje sa obrazovnim institucijama. Tokom aprila i maja obavićete uspešne dogovore oko predstojećih poslovnih zadataka i projekata. Očekuje vas uspeh u oblastima trgovine. Sredinom maja Uran ulazi u vaše polje komunikacije, što vam donosi neočekivane prilike da započnete novu saradnju i partnerstvo ali vam donosi i nove izazove u oblastima informacija, trgovine i saobraćaja. Od kraja juna do kraja avgusta će Mars biti retrogradan u vašem polju tajni, pa će vam se dešavati intrige i neprijatnosti od strane konkurencije. Tokom jula ćete uspeti da učvrstite odnose sa poslovnim partnerima, ostvarićete uspeh na polju javnosti i obnovićete saradnju sa preduzećima i pojedincima koji su se u prošlosti pokazali pouzdanim. Saradnja sa inostranstvom biće otežana u oktobru zbog retrograden Venere. Početkom novembra Jupiter ulazi u znak Strelca i vaše polje posla i karijere i otvara vam mogućnosti za napredak u karijeri.
U novu godinu ćete ući sa stabilnim finansijskim prilivima. Početkom proleća ćete imati teškoće u vezi dogovora o raspodeli prihoda sa saradnicima, što će vam otežavati nova ulaganja i dovesti u minus na računu dok ne uspete da postignete zajednički prihvatljivo rešenje. Od kraja juna do kraja avgusta Mars koji vlada vašim poljem novca biće retrogradan, što će smanjiti prilive novca na vaš račun i primorati vas da se angažujete oko naplate potraživanja i smanjenja dugovanja. Izbegavajte tajne kanale za protok novca. Od septembra ćete početi da ostvarujete dobitke, a od novembra ćete uspeti da uvećate prihode i ostvarite finansijske planove koje ste prethodno isplanirali.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u svojoj struci tokom marta, juna, septembra i novembra. Tokom jula i avgusta će imati najmanje šansi za nov posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete započeti novu godinu sa optimizmom. Zajedno ćete putovati na izlete u inostranstvo i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Krajem marta i do sredine aprila nailazićete na neslaganja i nesporazuma zbog retrogradnog Merkura. Potrudite se da poboljšate međusobnu komunikaciju. U maju ćete pronaći nova zajednička interesovanja.
Tokom jula i avgusta izbegavajte tajne i neiskrenost jer biste time mogli izazvati sukobe i nesklad u vezi. Tokom septembra ćete uspostaviti željeni sklad i bićete od podrške jedno drugom. U drugoj polovini novembra će biti potrebno da više poradite na dogovrima u vezi zajedničkih ciljeva i želja jer ćete tu nailaziti na neslaganja. Važan će biti kompromis.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja ima slične ciljeve u životu kao i vi. Biće vam važno da sa tom osobom možete da podelite svoja razmišljanja i planove i da se dobro razumete, da imate skladnu komunikaciju i sklad u krevetu. Biće vam potrebno da se angažujete, da izlazite, upoznajete nove ljude kako biste upoznali nekog ko odgovbara vašim kriterijumima. Najviše šanse za upoznavanje imaćete u septembru. Ubrzo nakon toga ući ćete u novu vezu koja će biti ono što odavno priželjujete.
Nešto starije Ribe će poželeti da obnove vezu sa osobom sa kojom su se osećale srećno u prošlosti. Ponovo će doći u kontakt sa njom u aprilu. U početku će ići teško ali će ipak uspeti da ostvare svoju želju u drugoj polovini avgusta.

Zdravlje:

Početak godine vam je nepovoljan po pitanju zdravlja jer će vam imunitet biti u padu i bićete podložni prehladi i reumatskim smetnjama. Biće vam i loša cirkulacija. U proleće će vam imunitet ojačati. Letnje mesece je najbolje da provedete na moru ili planini, uglavnom u prirodi. Više se krećite i nađite više vremena za psihofizičku relaksaciju.
Za ishranu vam se preporučuju namirnice koje u sebu sadrže antioksidanse za čišćenje organizma od štetnih materija. To su pšenične klice, mekinje, morske alge, kombuha, kefir. Možete kao dodatak ishrani uzimati i kvasac da nadoknadite B vitamin. Uzimajte više voća, povrća, ribe i sireva. Meso, mleko, kafu, hleb i brzu hranu konzumirajte umereno.

Srećni brojevi:

3, 11, 16, 20, 24


 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com