NOVOGODIŠNJI STATUS PODGORIČANINA: Mnogi su su pronašli i NASMIJALI! (FOTO) - Volim Podgoricu

NOVOGODIŠNJI STATUS PODGORIČANINA: Mnogi su su pronašli i NASMIJALI! (FOTO)

Duhoviti Podgoričanin,  koji je Novu godinu čekao u krugu porodice, kao i najveći broj njegovih sugradjana, na Facebooku je postavio pomalo ironičan status, kojim je “bocnuo” sve one koji su impresionirani spektakularnim fotografijama svojih FB prijatelja sa dalekih ili manje dalekih destinacija.

On se tagovao u Dubaiju i obavijestio svoje prijatelje da je “otputovao” na doček Nove godine, i zamolio svoje prijatelje ako ga sretnu na podgoričkim ulicama, da ga “ne vide”, jer ga je, navodno, “sramota” da prizna da je Novu godinu čekao kod kuće!

Nesto kasnije, u komentarima je postavio svoju fotografiju na kućnom trosjedu i napisao da u Dubaiju imaju mnogo udobne trosjede i Total TV!

Njegovi prijatelji su se pridružili ovom virtualnom “dočeku” u Dubaiju.

-Najljepše je provesti Novu sa svojim voljenima kući. Takodje sam sa svojima i najljepse se provodim i nije me nimalo sramota, visa mi je sramota onih koji su posli nocas zadnje pare da potrose u Bigl. Srećna vam nova godina?❤, jedan je od komentara.

-Evo i ja setam po Dubaiju, dako se sretnemo! 

Ova ekipa se, medjutim, odlično provela, u “Dubaiju”, uz gitaru i pjesmu, druženje, salu i razgovor, bas kao u dobra, stara vremena, pa su i slike sa provoda postaivili na FB. 

Da li ste i vi proveli Novu godinu kod kuće i uživali u krugu voljenih ljudi? 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com