VELIČANSTVEN DOČEK NOVE GODINE U BUDVI - Volim Podgoricu

VELIČANSTVEN DOČEK NOVE GODINE U BUDVI

Novogodišnje proslave organizovane su večeras u više crnogorskih gradova, a posjetioce su zabavljali popularni pjevači i grupe iz regiona.

Dočeke na trgovima organizovali su svi primorski gradovi i glavni grad Podgorica, te hoteli i restorani širom zemlje.

Više od 20 hiljada ljudi dočekalo je sinoć Novu godinu u Budvi. Starogradski trg bio je tijesan da primi sve one koji su htjeli da uživaju u pjesmana legandarnog benda Bijelo Dugme.

SKANDAL U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Alen i Tifa se potukli nakon koncerta u Budvi?

Opština Budva i Turistička organizacija pripremile su jedan od najboljih programa u Crnoj Gori, a odlična posjeta potvrda je da su uspjeli da i ove godine Budvu zadrže na liderskom mjestu, kada je riječ o dobroj zabavi i ludom provodu u novogodišnjoj noći.

FOTO: Jugoslav Belada

A kakav je provod bio na trgu, mogli su se uvjeriti i brojni gledaoci TV Vijesti, koja je prenosila muzički program ispod starogradskih bedema.

FOTO: Jugoslav Belada

Centralna novogodišnja svečanost u Herceg Novom koja je organizovana u parku Boka u centru grada privukla je oko 2.000 gostiju iz zemlje i okruženja.

Atmosferu je” zagrijala” grupa „Senkina đeca“ iz Nikšića , a kantautor Vlado Georgiev, publiku je osvojio  hitovima. U ponoć je za bubnjeve sjeo poznati muzičar iz Herceg Novog, Dragoljub Đuričić.

FOTO: Jugoslav Belada
FOTO: Jugoslav Belada

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine, kadetski reprezentativci Crne Gore koji su osvojili 2017. godine zlatne medalje sa bine su Čestitali Novu godinu. Za svih osam kadeta Turistička organizacija Herceg Novi obezbijedila je novčane nagrade.

Posjetioci su mogli bespaltno da dobiju vino i pivo, a zahvaljujući besplatnom internetu mnogi su i „uživo“ prenosili atmosferu iz Herceg Novog.

Podgorica je Novu godinu dočekala uz Tonija Cetinskog, Tivćani uz hrvatskog pjevača Džibonija, dok su ljubitelji roka mogli da biraju Kotor gdje su nastupili Partibrejkersi, Električni orgazam, Rambo Amadeus, te bosansko-hercegovački sastav Letu štuke.

Slavlja na trgovima se nastavljaju i 1. januara kada će u primorskim gradovima nastupiti hrvatski sastav Elemental, bosansko-hercegovački bend Dubioza kolektiv, te Plavi orkestar, Željko Joksimović i drugi.

Svi veći hoteli na crnogorskom primorju organizovali su svečane dočeke, uz poznata imena s estrade.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com