Mala Sara u Grahovu nema drugarica, ali ovaj DJEDA MRAZ je sve nadoknadio! - Volim Podgoricu

Mala Sara u Grahovu nema drugarica, ali ovaj DJEDA MRAZ je sve nadoknadio!

Kažu da Djeda Mraz za Novu godinu obiđe svako dijete koje je bilo dobro prethodne godine. Mališani bivaju nagrađeni prigodnim poklonima za svoja dobra djela, a takva je i mala Sara iz dalekog Grahova koja se najviše obradovala čovjeku u crvenom odijelu, donosi priču CdM.

U pomalo zaboravljeno selo nadomak Nikšića Sara nema vršnjaka sa kojima bi se igrala i družila. Prema posljednjem popisu, u Grahovu živi oko 500 mještana, a migracije stanovništva su, kao i u svakom crnogorskom selu, sve češće.

Sarini roditelji Jovana i Milan su ostali da žive u ovom selu, a pošto je mala dvogodišnja princeza ostala uskraćena za druženje sa vršnjacima za praznike njen tata Milan se prerušio u Djeda Mraza i donio joj pregršt divnih poklona.

Fotografija čovjeka sa bradom koji se probija sa džakom poklona kroz sniježne namete i Sara koja gleda kroz prozor najljepša je praznična slika koju smo mogli vidjeti.

“Ovdje nema baš djece da se druži sa njima tako da koristimo svaku priliku da joj ovako spremamo iznenađenja. Bila je oduševljena”, kaže Sarina majka za CdM.

A među poklonima mnogo slatkiša, možda i pokoja igračka. Sarine fotografije svakome će izmamiti suzu na licu, a možda su i jedne od onih na kojima se najbolje vidi trenutak najveće sreće u životu.

Nijesmo imali hrabrosti da pitamo da li je Sara otkrila da li je to zapravo njen tata ili vjeruje u Djeda Mraza. Neke stvari ne treba otkrivati, a na neka pitanja ne treba tražiti odgovor.

Uostalom, novogodišnja čarolija i magija još uvijek traje. Samo je potrebno vjerovati u nju.

Cdm/Aleksandra Saška Bošković

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com