MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće - Volim Podgoricu

MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće

Ovan

Ljubav

Pun Mesec u polju doma i porodice početkom januara, upozorava Ovnove da više pažnje obrate na dešavanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Da, jasno je da ćete tokom ovog perioda imati prilično poslovnih obaveza i da ćete morati da im posvetite pažnju, ali nemojte dozvoliti da karijera stane na put nekom normalnom i skladnom funkcionisanju u vašim bitnim relacijama. Malo turbulentan period sa voljenom osobom može biti tokom druge dekade januara. Još jedna stvar – Ovnovi su u vrlo specifičnom raspoloženju, osećate se moćnije i snažnije nego ikada i vrlo je moguće da ste u osvajačkom „fazonu“…što može prouzrokovati da u okviru posla krenete u neko, prvo lako flertovanje, koje se jako brzo može razviti u vrlo intenzivnu, tajnu ljubavnu priču. Iako ćete smatrati da ovo ne može uticati na vas i na odnos sa voljenom osobom….ipak se zapitajte da li radite pravu stvar. Verujte, bolje je sprečiti, nego lečiti….Slobodni Ovnovi neće tokom januara ostati bez ljubavnih prilika. Itekako vam je otvoren ulazak u jaku emotivnu priču, vrlo intenzivnu i nabijenu strastima. Ukoliko je otpočnete do kraja druge dekade – ova ljubav ima šansu da potraje….Treća dekada meseca pre donosi prolazne ljubavi i avanture….

Posao

Segment na koji ćete najviše biti fokusirani je baš posao i karijera. Takođe, bićete vrlo usmereni na finansijski deo, koji može biti jako profitabilan tokom ovog perioda. U prevodu – radićete i zaradićete, i to preko svojih očekivanja. Naglašena vam je intuicija, koju ćete tokom ovog perioda vrlo intenzivno koristiti, što će vas usmeriti na prave poslove i saradnje, one od kojih ćete imati najveću poslovnu i finansijsku korist. Dobar je period za početke novih poslovnih saradnji, za učvršćivanje već postojećih partnerstava, za nove projekte i nove dogovore. Bićete više nego zadovoljni svojim rezultatima.

Zdravlje

Boravak vašeg vladara u znaku Škorpije donosi vam jaku energiju, ali u isto vreme čini da se trošite do svojih krajnjih granica, što može dovesti do povremenih padova imuniteta. Naučite da s vremena na vreme zastanete i obnovite energetske resurse. Od treće dekade – bolje se osećate.

Bik

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku – sigurno je da primećujete tokom januara koliko je onih koji vas iz prikrajka posmatraju ili pak otvoreno iskazuju svoje divljenje, naklonost i želju da vas osvoje. Ne može se poreći da će vam sve ovo izuzetno prijati, možda čak u drugom delu meseca i prihvatite nečije udvaranje i malo se „opustite“, ali je istinski malo verovatno da biste zaista mogli da upadnete u iskušenje i zaista otpočnete sa nekom tajnom pričom. Možda zbog toga što ste jako vezani za partnera, a možda i zbog toga što vas njegove oči non stop prate i što ste svesni da je u ovom periodu jako ljubomoran….No, bilo kako bilo, Bikovima januar uglavnom donosi skladne odnose i kvalitetnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Za to vreme, slobodni Bikovi će zaista uživati u svom uticaju na suprotni pol. Oko vas će se vrteti udvarači, i čak i ako im budete odolevali u prvoj polovini meseca, u drugom delu januara ćete se u potpunosti „raspustiti“. Priče započete u ovom periodu uglavnom će obilovati dobrom zabavom, ali će biti „slobodnijeg“ tipa u smislu da nećete želeti da se previše vezujete. Sada vam je na pameti samo dobar provod i koristićete svaki momenat da uživate u životu. Lep početak godine, zar ne?

Posao

Pred Bikovima je jedan aktivan poslovni period, što pokazuje i pun Mesec u vašem polju komunikacije, kontakata, kraćih putovanja. Neki od vas će češće biti na poslovnim putovanjima, moguće i van zemlje. Da biste postigli maksimalne rezultate, pokušajte da se fokusirate na par važnih planova, projekata ili saradnji – što se više budete „širili“, sve će vam teže pasti da budete organizovani i da izvučete dobre rezultate. Tokom treće dekade vaše je polje karijere naglašeno, što će doneti jaču produktivnost, ali i veću finansijsku korist. Baš po pitanju finansija – tokom ovog meseca izbegavajte rizične investicije.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija za pripadnike vašeg znaka tokom januara. Moguće su manje prehlade ili viroze, pa se trudite da ojačate svoj imunitet. Tokom druge dekade budite oprezni da se ne povredite. Početkom meseca budite oprezniji u saobraćaju.

Blizanci

Ljubav

Ulazite u prilično dobrom raspoloženju u januar mesec. Kao da ste rešili da nadoknadite partneru sve ono vreme kada vaši odnosi nisu funkcionisali na najbolji način, pa ćete svojim optimizmom i veselošću non stop praviti interesantnu i zanimljivu atmosferu. U vašem polju strasti se nalaze Venera i Sunce, pa će i dešavanja u spavaćoj sobi biti intenzivnija nego u proteklom periodu. Čak i kada se planete premeste u znak Vodolije, u trećoj dekadi meseca, vaš entuzijazam neće splasnuti, naprotiv – imaćete želju da dogovorite sa voljenom osobom neko putovanjce ili se truditi da ga iznenadite nekim zanimljivim predlozima i akcijama. Pošto pun Mesec početkom januara pada u znak Raka i vaše polje ličnih vrednosti, neki od vas koji su u dužim vezama mogu poželeti i da se ozbiljnije vežu za voljenu osobu. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vi definitivno tokom januara jeste u potrazi za „srodnom dušom“. U prvoj polovini januara postoji jedna šansa za poznanstvo sa nekim ko ima na pameti iste stvari kao i vi – trajnost u ljubavi. Ipak, nekima od vas će više odgovarati neformalni odnosi, neće želeti odmah neko čvrsto vezivanje, već će samo uživati u kontaktu sa osobama koje su im privlačne.

Posao

Prvi deo januara će doneti uglavnom manje promene na bolje u poslovnom sektoru. U tom periodu ćete imati i jače finansijske prilive, ali u isto vreme i potrebu da što pre zatvorite neka dugovanja ili kredite.

Drugi deo meseca je za vas življi i podsticajniji, vi ćete biti u jakim „akcijama“ i neće vas držati mesto ni jednog trenutka. Postoji veliko usmerenje na realizaciju planova, ali i na sve aktivnosti koje su vezane za inostranstvo. Nekima od vas tokom ovog perioda stoji više poslovnih putovanja, koja bi se mogla pokazati kao prilično uspešna. U prvom delu januara nemojte donositi nikakve impulsivne odluke.

Zdravlje

Stariji Blizanci bi tokom prve dve dekade januara mogli imati češće aktiviranje hroničnih tegoba, pogotovo ako se one vezuju za koštano – zglobni sistem. Mlađa generacija će se uglavnom osećati dobro, mada biste mogli da krenete sa nekom rekreacijom….

Rak

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku dvojako će delovati na zauzete Rakove. Nekima od vas doneće promenljiva raspoloženja, osećaj stegnutosti u odnosima u kojima su i potrebu da non stop „čačkaju“ voljenu osobu, bez pravog razloga, na taj način izražavajući svoje nezadovoljstvo. Kao da ćete tražiti raspravu i „kavgu“ non stop. Drugi pak Rakovi ove će aspekte iskoristiti na potpuno drugačiji način – želećete da se maksimalno posvetite odnosu sa partnerom, a druga strana će vam odgovarati na isti način. ovakvo funkcionisanje može dovesti do toga da vam januar bude jedan od lepših i stabilnijih ljubavnih meseci. Ovo može posebno pogodovati onima koji su u dužim emotivnim vezama – ne zaboravite da Saturn u polju ozbiljnih partnerstava i braka i nagoveštava da ćete se u vreme njegovog tranzita pripremiti za zajednicu i ulazak u bračne vode….januar bi mogao da bude baš lep uvod u tako nešto….A slobodni Rakovi neka grabe prilike koje im ovaj mesec donosi. Mars i Jupiter iz vašeg polja ljubavi prave divne aspekte na Veneru i Sunce u polju partnerstava – već tokom prvog dela januara može doći do fatalne ljubavne priče – odnosa koji će doneti duboke emocije i veliku strast, i koji može postati baš ozbiljan…

Posao

Pojačana ambicioznost i želja da izbijete u prvi plan naglašeni su tokom januara. No, ipak ne biste trebali da se odvajate od onih koji su vas i do sada u poslu pratili i sa kojima ste imali korektne odnose. Neki put je lakše postići uspeh zajedno, nego samostalno. Prilagodite svoju ambiciju zahtevima od strane poslovnih partnera. Tokom druge dekade moguće su neke manje nesuglasice u saradničkim odnosima – potrebno je više prilagođavanja i kompromisa. Tokom treće dekade, očekujte povećan nivo obaveza i svakodnevnog posla, ali to je ujedno i period kada možete najviše finansijski profitirati.

Zdravlje

Sam početak meseca je malo neugodan, jer vas može stići umor, a moguće je i da ćete preterivati sa hranom i pićem. No, vrlo brzo se situacija popravlja. Poslednjih nedelju dana januara je takođe zdravstveno opterećujuće po vas.

Lav

Ljubav

Lavovi u emotivnim vezama i brakovima bi prvenstveno trebali da rade na odnosu sa voljenom osobom, i to na dnevnoj bazi. Između vas dvoje sada nije loša situacije, funkcionišete prilično skladno, i verujte da ste jedino vi osoba koja sada može napraviti problem u vezi. Na koji način? Pa, evo ovako – i drugi, a i vi sami ste primetili da u poslednje vreme prosto zračite nekom čudnom energijom, koja deluje opijajuće na suprotni pol. E sad, to i nije toliki problem, ali dok vi opijate druge, može se dogoditi i da neko opije vas. U prevodu – Lavovi se mogu tokom ovog meseca malo „zaneti“ i odlutati u nemirne vode tajnih veza. Ni to ne bi bilo toliko strašno, živ ste čovek, jel da….da nije mogućnosti da sami sebi napravite problem očas posla. Već polovinom meseca stoje mogućnosti da vaše tajne „akcije“ izađu na videlo, a ako se provučete tokom tog perioda kroz iglene uši, opet vas sačekuje kraj meseca koji može biti prilično buran….Zato, drage i dragi moji – pamet u glavu! Što se tiče onih koji su slobodni, vama ta pomama od strane suprotnog pola ka vašoj personi itekako odgovara i prija. Ludo se zabavljate i uživate u flertovima i povremenim neobaveznim kontaktima. Da li ima šanse za nešto ozbiljnije? Iskreno rečeno – teško…

Posao

U poslovnom segmentu – onako….Veći deo meseca naglašen je vaš sektor obaveza, odgovornosti, kolega, poslovne svakodnevice što će vam naravno, doneti preko glave kojekakvih aktivnosti koje vam baš i nisu srcu mile. U prevodu – mnogo rada, malo nekih podsticajnih dešavanja. Nećete loše proći finansijski doduše, ali se nećete ni opariti onoliko koliko bi vama odgovaralo….uglavnom u ovom segmentu ostajete nešto „na pola“. Tokom drugog dela meseca, naglašeno je vaše polje poslovnih partnerstava i saradnji, pa ćete svoj fokus prebaciti na dogovore, postojeće i potencijalne nove poslove.

Zdravlje

Niste u najsjajnijoj psiho-fizičkoj kondiciji, ali se trudite da poboljšate imunitet, i ne može se poreći da ste dosta nekih svojih loših životnih navika krenuli da sređujete. Ono čega biste trebali da se čuvate jesu prehlade i viroze.

Devica

Ljubav

Izuzetno jako aktivirano polje ljubavi super je stvar za slobodne pripadnike ovog znaka, ali bojim se da će donekle napraviti problem onim Devicama koje su u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Možda ćete vi jedno vreme i uspevati da odolevate pokušajima jedne osobe da vas osvoji, ali bojim se da vaša odlučnost i vaše „ne“ može biti itekako pokolebano, kako januar bude odmicao. Da vam kažem jednu stvar – petljancija vezanih za partnera i teškoća u vašem odnosu ste imali preko glave u prethodnih par godina….nadam se da nemate nameru da sebi natovarite još jedan problem na vrat, pogotovo što bi taj problem pokazivao itekao veliku mogućnost da eskalira i da dobrano prodrma vaše bitne odnose.

Zato, drage moje Device, bolje ovaj januar koristite da se volite sa partnerom što je više moguće – da na dnevnoj bazi pokazujete nežnost i privrženost. Verujte, za vas je to mnogo bolja varijanta. Što se tiče slobodnih, vas ništa ne sputava, a mogućnosti za ljubavne zgode i nezgode imate koliko vam duša hoće. Možda ćete prvih desetak dana januara i biti neodlučni i „tvrditi pazar“, ali nakon tog perioda prepustićete se ljubavnoj stihiiji da vas u potpunosti odnese. I neka. Osobe koje vam tokom januara dolaze mogu se zadržati u vašem životu mnogo duže nego što to u ovom trenutku mislite….

Posao

Prva polovina meseca će Devicama uglavnom proleteti bez nekih velikih dešavanja u poslovnom segmentu. Jedino će nešto više biti zaposleni oni koji imaju privatne poslove ili oni koji se bave bilo kojom vrstom kreativnog ili umetničkog rada. No, u drugom delu januara krećemo nekim udarničkim tempom, koji će vam ovog puta i odgovarati. Poslovne obaveze i zadatke ćete završavati lakše nego inače, a u radnom okruženju će uglavnom funkcionisati neka pozitivna energija. Ovaj mesec će vam uglavnom biti finansijski vrlo isplativ, a obaveze i troškove ćete uspevati da držite pod kontrolom.

Zdravlje

Prva dekada meseca je zdravstveno skroz solidna, ali će vam u ovom periodu jako prijati da se odmarate što više i punite baterije. Ostatak meseca je zdravstveno nešto zahtevniji, pogotovo za hronične bolesnike i one sa slabijim imunitetom.

Vaga

Ljubav

Strast je, barem u prvom delu meseca, osnovni pokretač dobrog raspoloženja i nekih skladnih odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Uglavnom će partner biti inicijator za bilo kakva dešavanja u vašem odnosu, dok ćete vi u ovom periodu samo pratiti i prilagođavati se. Češće ćete provoditi vreme zajedno, u nekoj kućnoj varijanti, što će vama posle izvesnog vremena postati zamarajuće i dosadno. U drugom delu meseca vama je potrebno više aktivnosti i dešavanja, pa će neke od zauzetih Vaga početi da traže i zanimaciju u flertovima i nekim aktivnostima „sa strane“. Obratite pažnju, jer je partner sada izrazito ljubomoran i posesivan, a i uključio je sve svoje detektivske sposobnosti, pa vodite računa da se neke vaše male ili velike tajne ne otkriju. Što vi mirniji i privrženiji osobi sa kojom ste i koju volite – to bolja situacija po vas. Nemojte baš od početka nove godine da krenete sa problemima….Što se slobodnih Vaga tiče, ukoliko započnete neku emotivnu priču tokom prve polovine meseca, moguće je da će ona imati sporiji tok, ali bi zato mogla postati jako ozbiljna i trajna vrednost u vašem životu. Sve emotivne dogodovštine u drugom delu januara će biti prolazne i neobaveznog karaktera….

Posao

Prve dve dekade meseca uglavnom ćete imati osećaj da ste u nekom poslovnom zastoju ili blokadi.

Sve će se odvijati previše sporo, mada nećete moći da se požalite na prilive, koji će i u ovim danima biti stabilni i redovni. U ovim danima uglavnom ćete se usmeriti da završite sve zaostatke i nedovršene poslovne obaveze. Takođe – i na sređivanje papirologije. Jednim delom, krećete jačim tempom od polovine januara, da biste se u potpunosti „vratili u igru“ u trećoj dekadi meseca. Tokom januara neće biti nekih velikih novih poslova ili početaka saradnji, samo ćete krenuti sa nekim pregovorima.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se krećete više i da, naročito tokom prve polovine januara, više radite na kondiciji. Ne dozvolite sebi da se ulenjite i usedite, jer će vam to jako smetati. Imunitet bi trebao da bude prilično dobar tokom ovog meseca.

Škorpija

Ljubav

Od samog početka januara situacija u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama kod Škorpija krenuće nekim finim i laganim tokom. Postoji jaka povezanost između vas dvoje, romantika vas „puca“ na sve strane, a ne može se poreći da je i strast na svom vrhuncu. Ono što će vam pomalo smetati jesu dašak ljubomore i posesivnosti, koji će se javljati i kod vas i kod voljene osobe. Sve što je umereno kada je ljubomora u pitanju i da se tolerisati, ali se potrudite da ne preterujete, ali i da ne provocirate sumnjičenje kod partnera. U drugoj dekadi meseca može doći do manje turbulencije koja će verovatno baš biti prouzrokovana vašim ili partnerovim, nešto dužim ostajanjem na poslu. Ne dižite buru bez potrebe, ni vi ni voljena osoba. Ostatak meseca donosi mirno more i neka fina dešavanja u domu. Potrudite se da ova idila potraje što duže i nemojte jedno drugom davati povoda za sumnju. Što se tiče slobodnih Škorpija – konjukcija Marsa i Jupitera (planeta koja vlada vašim poljem ljubavi) u vašem znaku, kao i dobar aspekt na Veneru, vladarku partnerskih odnosa, doneće vam prilike za novu ljubavnu vezu. Da li će biti trajna ili ne, zavisiće od mnogo faktora, ali postoji šansa da ostvarite nešto ozbiljnije….

Posao

Vrlo ste solidno zaključili 2017-u godinu, a sada od samog početka 2018-e počinjete istim tempom – odlučno, jako, sigurno. Mars i Jupiter u vašem znaku donose vam nepokolebljivost i usmerenost na poslovne ciljeve. No, u ovom periodu niste dovoljni sami sebi – svesni ste da su vam potrebni pravi saradnici i partneri i neće vam biti problem da radite u timu. Organizacija je odlična, finansijske prilike su povoljne tokom celog meseca, a i Škorpije koje žele da otpočnu sa privatnim poslom, polako će početi da se pripremaju za isti. Sve u svemu – januar je mesec kakav samo možete poželeti!

Zdravlje

Jednom rečju – odlično. Ono što možete da uradite za sebe jeste da pojačate rekreaciju i da otpočnete sa nekim novim, zdravijim životnim navikama. To će vam samo ići u prilog i dodatno vas ojačati.

Strelac

Ljubav

Izgleda mi da ćete vi i emotivni ili bračni partner pričati o sto nebitnih tema, a da ćete onu glavnu zaobilaziti u širokom luku – a to je problem u vašem odnosu koji je duboko ukorenjen. Neki od vas su ga svesni, drugi se prave da ga ne vide, ali suština i kod jednih i kod drugih je ista – do stabilnosti sa partnerom je dugačak put, a vi kao da izbegavate da uopšte krenete njime….S druge strane, vaše polje tajni je jako naglašeno i mnogi zauzeti Strelčevi će se pokrenuti u pravcu tajnih emotivnih priča. Čak i da ne uradite ama baš ništa konkretno, poenta je da nekoga nosite u glavi i mislima i da žudite da sa ovom osobom budete. Koliko god je izlazak Saturna iz vašeg znaka olakšao situaciju, budite svesni da njegov odlazak ne označava i kraj problema u partnerstvima. Razmislite dobro šta vam je činiti – ili se istinski potrudite da spasete vezu ili brak u kojem ste, ili oslobodite i sebe i drugu stranu i nastavite sa svojim životom….A šta nam u januaru rade slobodni Strelčevi? Iskreno rečeno, ništa što bi ih moglo uvesti u trajniju emotivnu priču. Vama je do ludovanja, do zabavljanja, do flertovanja….vi biste da se igrate i da volite, ali onako, lako, neobavezno….pa koliko traje, neka traje….Do prave ljubavi još je dugačak put…

Posao

Ako ništa drugo – bar će para biti. Stoji vam više nego dobra finansijska situacija, samo vodite računa da se polovinom meseca ne zaletite u neka ulaganja ili da nesmotreno potrošite veću količinu novca. Prve dve dekade su nešto statičnije, dok će vam treća doneti velike aktivnosti, mnogo kontakata sa poslovnim partnerima, čak i otvaranje mogućnosti za nove projekte i saradnje. Vaši su planovi, ali i ideje za nove poslove itekako podržani, pa ako se već neko vreme rešavate da li da ih pokrećete ili ne, savet za vas je – ne čekajte. Januar je pravi momenat za tako nešto. Za nezaposlene – tražite posao tokom treće dekade.

Zdravlje

Stres je izražen, pa je potrebno da se oslobađate nagomilane negativne energije, najbolje kroz rekreaciju i fizičke vežbe. Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati nešto više problema sa prehladama i virusnim infekcijama. Oblačite se shodno vremenu.

Jarac

Ljubav

Početkom januara, pun Mesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava i braka uvešće zauzete Jarčeve u situacije da moraju više nego do sada obratiti pažnju na odnos u kojem su. Neki od vas će tokom ovog perioda zaista uložiti sebe u odnos sa voljenom osobom, što će dovesti do sklada i harmonije u vašoj vezi. No, kod drugih – biće prisutno izvesno nepoverenje, manje trzavice na dnevnoj bazi i povremeni osećaj da druga strana u potpunosti zanemaruje vaš trud oko nje. Posebno je u ovom smislu neugodna druga dekada januara, u kojoj će zaista često dolaziti do nesuglasica. Za vas je zaista savet da rešavate problematiku koja postoji u vašem odnosu i da ne gurate stvari pod tepih, jer će vas pomračenje Meseca

koje se dešava na samom kraju januara svakako uvesti u još veća preispitivanja. U prevodu – sprečite, da ne biste lečili….Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vi možete na dve strane takođe. Otvara se mogućnost za zaista ozbiljnu emotivnu priču i to preko segmenta prijatelja i društvenih aktivnosti. No, u isto vreme – vi imate nebrojene mogućnosti za površne, neobavezne odnose. Na vama je šta ćete od ova dva odabrati i kojim putem krenuti. Obzirom na vašu dugotrajnu usamljenost – mi glasamo za ovo prvo!

Posao

Po pitanju finansija, prvi deo meseca je povuci – potegni….Nećete biti baš bez novca, pošto će vam dolaziti u poslednjem momentu, ali ćete imati dosta troškova, a niste baš bili ažurni ni po pitanju računa, pa ćete i jedan deo njih morati da regulišete što pre. Tek treća dekada meseca doneće stabilnije i jače prilive. Generalno gledano – od samog početka januara počećete da se angažujete po pitanju posla, planova, realizacije projekata….Imate dovoljno i snage i volje i energije, a mora se priznati i da umete da nastupate vrlo odlučno i šarmantno u isto vreme, pa će biti lako ostvariti povoljne kontakte i dogovore.

Zdravlje

Stariji pripadnici ovog znaka bi mogli da malo ojačaju imunitet, jer će biti podložniji prehladama. Takođe, mogu vam se aktivirati i hronične tegobe. Mlađa generacija Jarčeva uglavnom će funkcionisati dobro i mogli bi samo da povedu računa o ishrani.

Vodolija

Ljubav

Vodolijama u emotivnim vezama i brakovima jako naglašeno polje tajni donosi mogućnosti za ulazak u tajnu emotivnu priču preko posla. Verujte, i bez ovoga ćete imati više nego dovoljno problema sa partnerom, ne treba vam da budete optuživani i prozivani i po ovom pitanju. Do polovine meseca, situacija će još i kako – tako funkcionisati sa voljenom osobom, a od tog perioda polako ulazite u fazu koja će postajati sve napetija, ukoliko na vreme ne presečete i ne rešite probleme zbog kojih se svađate.Na samom kraju januara, pomračenje Meseca se dešava baš u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava – a to još uvek nije kraj problemima….Ako ne želite da veći deo godine u koju ste upravo zakoračili razmišljate da li ćete vi i voljena osoba i vaš odnos „preživeti“ – odmah se posvetite svemu što „škripi“ u vezi. Verujte mi, to je najbolje za vas…. Što se tiče slobodnih Vodolija, i vas mogu privući „zabranjene slasti“ tajnog odnosa sa zauzetom osobom. Šta više, ova veza može biti toliko jaka i strasna, da će postati maltene fatalna i po vas i po drugu stranu….Ukoliko baš i niste zainteresovani za tajne priče, čekajte treću dekadu meseca, jer tada već postoje neke male šansice za stabilnu priču…

Posao

Doživećete jednim delom zastoj u vašim poslovnim aktivnostima, koji može trajati tokom prve polovine meseca. No, čak i ovo, nešto statičnije vreme, možete iskoristiti za planiranje i za nove ideje za posao.

Vaše su pozicije stabilne i trenutno nemate razloga za brigu. Od drugog dela meseca ponovo počinjete da brzinom od sto na sat delujete na poslovnoj sceni. Situacija će se dodatno pojačati tokom poslednje dekade januara kada će do vas doći više poslovnih predloga i ponuda za saradnju. Po pitanju finansija nećete proći loše, ali obratite pažnju da polovinom meseca ne izgubite novac ili uložite pogrešno….

Zdravlje

Pun Mesec u polju zdravlja skreće pažnju da su potrebne promene u životnim navikama, i to što pre. Tokom ovog meseca bićete osetljiviji nego inače i morate voditi računa o svom imunitetu. Starijim Vodolijama – hronični problemi – obratite pažnju na kičmu, zglobove, krvne sudove.

Ribe

Ljubav

Prilično teško vam je palo poslednjih mesec i po dana u 2017-oj godini, jer je vladar polja partnerstava bio retrogradan i u izuzetno lošoj poziciji, što je prouzrokovalo probleme u komunikaciji i česte rasprave i razmimoilaženja sa voljenom osobom. U januar mesec ulazite pod takvim aspektima koji govore da je više nego izvesno da će nekih sitnijih problema biti još uvek, ali da ste već dobrim delom izašli iz problematične zone. Dobro je što vi u ovom periodu imate mnogo energije i snage (za razliku od partnera), pa ćete povremeno lako, a povremeno na mišiće „čupati odnos“ iz problema. Vaša će se komunikacija znatnije popraviti od kraja prve dekade januara. Zauzetim Ribama skrećemo pažnju na treću dekadu ovog meseca, kada se vaše polje tajni već dobrano „puni“ planetama, pa neki od vas mogu poželeti i malo flerta sa strane, čisto da razbiju dosadnu svakodnevicu. Na vreme vas upozoravam da će vam ova situacija, pre ili kasnije samo napraviti dodatni problem u odnosu sa voljenom osobom….Što se tiče onih koji su slobodni, vi dobijate jednu jaku ljubavnu priliku preko poslovnog segmenta. Možete se u priličnoj meri zagrejati, ali vam se ne savetuje da baš odmah date svoje srce na dlanu….

Posao

Sve ono što je vezano za posao biće vam tokom januara zaista na prvom mestu. Nove prilike se otvaraju pred vama, vaši su talenti i trud prepoznati od strane autoriteta i nadređenih, i vi nemate nameru da propustite svoje šanse za dodatno napredovanje. Takođe, sve ono što je vezano za inostranstvo počinje da se odvija velikom brzinom. Ukoliko do realizacije ne dođe polovinom meseca, onda će se ona dogoditi tokom treće dekade januara. Po pitanju finansija, imaćete nešto više prilika za zaradu nego inače. Jedino vam se preporučuje da polovinom januara ne ulažete novac u nešto što je rizično…bolje ga uštedite…

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije loša, ali nije ni savršena. Problem je što vi ne radite trenutno ništa za sebe. Potrebno je da promenite neke životne navike, da regulišete ishranu, ali i da se obavezno bavite fizičkom aktivnošću.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com