OTVORILA DUŠU: Goca Tržan progovorila o problemima koje ima sa ćerkom - Volim Podgoricu

OTVORILA DUŠU: Goca Tržan progovorila o problemima koje ima sa ćerkom

Pjevačica je odlučila da otkrije šta joj je na srcu, a tiče se njene Lene, koja će uskoro napuniti 11 godina i počela je da zadaje glavobolje majci svojim ponašanjem.

“Moj muž i ja Leni ne dozvoljavamo sve, niti joj zabranjujemo sve. Meni kao majci najteže pada psihološki momenat kod ženske djece u pubertetu, kad ona moraju “da ubiju majku”, odnosno da je pobijede. Djevojčice se u toj fazi sa majkama bore, a tate su im najvažnije osobe, sa njima se odlično razumiju”, započela je Goca Tržan za Gloriju, koja je naslednicu dobila u prethodnom braku sa Ivanom Marinkovićem.

“Počela je da prevrće očima kad joj nešto govorim, umije i da se brecne. Koliko god mi to smetalo, jasno mi je da ona vrlo često ne može da kontroliše emocije, pa se trudim da joj objasnim da je nedopustivo da se tako ponaša. Njoj smeta i što sam stroga, a ja sam sigurna da će mi jednog dana zahvaljivati što sam bila takva”, dodala je pjevačica.

“Pitam je da li joj se nešto sviđa, njen odgovor je obično ne. Tako je kad zajedno idemo u kupovinu, a kad odem sama i nešto joj odaberem, njoj je sve to super, i onda mene to izluđuje”, iskrena je bila Goca, koja se nada da se neće mnogo nervirati kada Lena uđe u pubertet.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com