Božićni popusti u Aroma marketima i Conto diskontima - Volim Podgoricu

Božićni popusti u Aroma marketima i Conto diskontima

 

U susret velikom hrišćanskom prazniku Božiću kompanija Domaća Trgovina – Aroma marketi i Conto diskonti pripremila je niz popusta za vjerne potrošače. Širok asortiman pažljivo biranih posnih proizvoda omogućiće pripremu jela za Badnji dan po veoma povoljnim cijenama, a tu je i niz artikala koji će obogatiti i božićnu trpezu.

“Očekivanja naših potrošača su tu da ih ispunimo, što smo i ovaj put učinili te kroz akcijske kataloge ponudili širok izbor artikala po cijenama koje će omogućiti kupcima da što povoljnije spreme božićnu trpezu. Akcija će trajati do sedmog januara, tako da pozivamo sve kupce da nas posjete u narednim danima i uživaju u prazničnoj kupovini. Takođe, želimo da istaknemo da smo se potrudili da spremimo široki asortiman ukusnih i kvalitetnih gotovih jela.

U nasim kuhinjama potrosaci mogu pronaci vrhunsko  pripremljene  riblje specijalitete , za sve one koji će postiti za Badnji dan, kao i  veliki izbor pripremljenih jela, pečenja, salata za božicno slavlje“-  saopštili su iz menadžmenta kompanije .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com