Fatić: Osvojićemo vlast i spriječiti propadanje Berana - Volim Podgoricu

Fatić: Osvojićemo vlast i spriječiti propadanje Berana 

Izborni program koalicije DPS-a, SD i BS i podrška građana koju već imamo garantuju da ćemo biti nova vlast u Beranama, a cilj nam je da zaustavimo propadanje naše opštin, kaže za Pobjedu Bogdan Fatić, šef beranskog DPS-a.

“DPS Berana i ja, kao njen predsjednik, učinićemo sve da kampanja i izborni dan proteknu u demokratskoj atmosferi”, rekao je Fatić.

On je istakao da će koalicija “Da pobijedi Berane Milo Đukanović DPS, SD, BS obezbijediti brži ekonomski razvoj i unaprijediti životni standard građana.

“Aktuelna beranska vlast u protekle četiri godine nije uradila ništa, osim što je nastavila projekte koje je DPS počela. To dobro vide i građani Berana. Zato će nam dati punu podršku na izborima”, rekao je Fatić.

Prema njegovim riječima, koalicija DPS-SD-BS biće posvećena zaštiti multietničkog i multikonfesionalnog sklada, i promociji zajedničkih multikulturalnih i antifašističkih vrijednosti Berana.

“Ovo je pobjednička koalicija koja će od februara preuzeti sudbinu grada u svoje ruke, na zadovoljstvo svih građana”, istakao je Fatić, poručujući da je izborni program DPS-SD BS konkretan, te da ponuđeni projekti direktno utiču na poboljšanje standarda.

On je najavio da će se raditi na revitalizaciji Biznis zone Rudeš, otvaranju kancelarije IRF-a, prilagođavanju visine nadoknada za uređenje prostora ekonomskom ambijentu Berana.

“Nastavićemo radove na regulaciji korita Lima, urediti korita Bistrice i Sušice, gradsku plažu, Jaskovački park, Njegošev trg, formirati regionalnu stočnu pijacu, logistički centar za poljoprivredne proizvođače… Razvijaćemo planinski, izletnički, sportski, kulturni, vjerski i eko turizam, valorizovaćemo turistički Bjelasicu i Smiljevicu, otvoriti info-punkt TOB i specijalizovane radnje i suvenirnice, organizovati turističke manifestacije”, Kazao je Fatić.

Najavio je rekonstrukciju zgrade Centra za kulturu, Spomen-kuće “Gavra Vukovića, izgradnju ljetnje pozornice, formiranje ustanove “Spomen-kuća Gavro Vuković; te regionalne institucije kulture Polimski muzej.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com