Miloš Biković objasnio zašto je bio ateista i kako je pronašao vjeru u Boga - Volim Podgoricu

Miloš Biković objasnio zašto je bio ateista i kako je pronašao vjeru u Boga

Glumac Miloš Biković Božić proslavlja u krugu porodice, ali ističe da Bikovići nisu uvijek poštovali tradicionalne vrijednosti i duhovnost.

“Nisam baš oduvijek vaspitavan u tom duhu. Duh ateizma je zahvatio i moju porodicu. Svi su u porodici bili ateisti kada sam se ja rodio. Vjerovatno im je trebala kazna Božija kao sto je moje rođenje pa da se vrate vjeri. Šalu na stranu, postepeno smo svi, u potrazi za korijenima, počeli da se vraćamo tradiciji”, objasnio je mladi glumac.

On je istakao i da se trudi da provodi vrijeme sa svojima, uprkos tome što uglavnom boravi u Rusiji zbog posla. Biković se osvrnuo i na vjerovanja i na sve ono što “se valja” kada su Božić i Badnji dan u pitanju.

“Ne volim rečenice koje počinju sa “valja se”, to mi zvuči nekako paganski. Takva rečenica u mom tumačenju podrazumijeva slijepo vjerovanje u nešto bez razumijevanja. Nije čovjek sposoban da razumije Božije puteve u potpunosti, ali pozvan je da njima ide koristeći svoju pamet isto koliko i srce”, rekao je.

2 komentara

  1. Sorry for that large evaluation, but I’m really loving the brand new Zune, as well as wish this particular, along with the superb reviews another individuals wrote, can help you determine if it’s the correct selection for you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com