Sjutra spektakl u “Morači”, Budućnost Voli – C. Zvezda - Volim Podgoricu

Sjutra spektakl u “Morači”, Budućnost Voli – C. Zvezda

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici sa Crvenom zvezdom utakmicu 15. kola ABA lige.Biće to duel ekipa koje dijele čelnu poziciju na tabeli sa istim učinkom – po 12 pobjeda i dva poraza. Crnogorski prvak prvi međusobni duel u Beogradu dobio je 79:75.

“Gostujući tim je osvajač ABA Lige, učesnik Eurolige. Imaju vrlo respektabilan sastav, i drugačiji u odnosu na našu prvu utakmicu (na spoljnim pozicijama). Ta njihova osnovna osovina bekovski par – centarski par je vrlo iskusna, kao i domaći igrači koji su već duži niz godina tu. Pored iskusnijih, i nekoliko mlađih igrača igra važne uloge. Žele da igraju brzo i agresivno, i za to smo spremni”, kazao je trener Aleksandar Džikić.

Prošle sezone Crvena zvezda dobila je oba meča u ligaškom dijelu šampionata, dok je u polufinalu slavila sa 2:1 u pobjedama.

“Moramo da iskontrolišemo njihove poene u kontri, kao i pikenrol igru sa dva centra koji mogu da ubace spolja. Igraju čvrstu odbranu, na koju ćemo odgovoriti čvrstinom”, naglasio je Suad Šehović.

Duel u dvorani Morača počeće u 17 sati.

(Antena M)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com