Porodični pas odgrizao pedofilu penis i testise kada je pokušao silovati sestre (tri i šest godina)! - Volim Podgoricu

Porodični pas odgrizao pedofilu penis i testise kada je pokušao silovati sestre (tri i šest godina)!

Nikad nisam čuo ništa slično. Krikovi koji su se čuli podsjećali su na horor film. Trajalo je gotovo 20 minuta”

Porodični pas otkinuo je pedofilu penis i genitalije kada je, provalivši kroz prozor spavaće sobe ,izvadio penis i krenuo silovati sestre, trogodišnju i šestogodišnju djevojčicu.

Randle James iz Arkansasa, popeo se na prozor 1. kata male obiteljske kuće i ušao u sobu u kojoj su dvije sestre spavale. Izvadio je penis i krenuo silovati trogodišnju djevojčicu.

U tom trenutku obiteljski pas Pitt Pull terijer skočio je na nasilnika. Pas je silovatelju doslovno progutao penis i testise. Jauci silovatelja probudili su roditelje koji su pozvali policiju. Napadač je toliko jaukao da nije ni pokušao pobjeći.

James je hitno prebačen u bolnici ali mu liječnici nisu uspjeli spasiti genitalije. Toliko je krvario da su mu jedva spasili život. Jedan lokalni stanovnik je rekao novinarima:

“Mislim da je probudilo cijelo susjedstvo. Nikad nisam čuo ništa slično. Krikovi koji su se čuli podsjećali su na horor film. Trajalo je gotovo 20 minuta”

”Trenutno istražujemo pritužbu zbog pokušaja seksualnog zlostavljanja. Privesti ćemo osumnjičenog čim se oporavi od povreda”, saopšteno je iz policije.

1 komentar

  1. ”Dezinformacija koja već godinama kruži internetom ponovno je aktualna na hrvatskim društvenim mrežama. Među korisnicima Facebooka zadnjih se dana dijeli članak s portala Priznajem.hr koji nosi sljedeći naslov: “Obiteljski pas odgrizao penis i testise pedofilu koji je pokušao silovati dvije djevojčice”.

    Radi se o tekstu koji je na portalu Priznajem.hr izvorno objavljen u svibnju 2018. godine . Istu dezinformaciju objavilo je još nekoliko portala u Hrvatskoj i regiji. Radi se o dezinformaciji koju je američki fact-checkerski portal Snopes još u studenom 2017. godine prokazao kao neistinitu.

    Priča glasi da je obiteljski pas spasio dvoje male djece od silovanja, tako što je napao pedofila koji je kroz prozor ušao u sobu u kojoj su djevojčice spavale te mu odgrizao penis i testise. Opisani događaj sasvim je izmišljen, a priču je proširio američki portal Neon Nettle, stranica koja zarađuje od proizvodnje sličnih dezinformacija. Nešto drugačija varijanta iste priče i ranije je kružila po američkim portalima koji objavljuju tzv. lažne vijesti.

    Fotografija koja prati ovu fabriciranu priču (a koju možete vidjeti na vrhu ovog teksta) preuzeta je iz drugog, sasvim nepovezanog izvora. Izvučena je iz BBC-jevog video zapisa bolničkog pacijenta kojem je u nesreći napukla kost te prikazuje njegovu reakciju na anestetik ketamin”.
    Preuzeto sa faktograf.hr
    R. Peševski

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com