Sukob koji traje 40 godina: Bora Đorđević žestoko isprozivao Balaševića - Volim Podgoricu

Sukob koji traje 40 godina: Bora Đorđević žestoko isprozivao Balaševića

Bora Đorđević je u novoj zbirci pjesama opleo po nekadašnjem kolegi iz grupe “Rani mraz”. Đorđe Balašević isprozivao je Čorbu što zagrijava publiku pred nastup folk zvijezde.

Nekadašnji prijatelji i kolege iz grupe “Rani mraz”, koji ne govore 40 godina, riješili su da podgriju staru netrpeljivost, pa koriste svaku priliku da jedan drugog bocnu. Sve je počelo prije desetak dana kada je Đole na koncertu u beogradskoj Areni isprozivao Boru što pod stare dane nastupa kao predgrupa folkerima.

“Jedan moj nekadašnji kolega iz grupe “Rani mraz” u novogodišnjoj noći na Trgu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu…”, kazao je Balašević.

Čorba mu nije ostao dužan, pa je u svoju novu knjigu “Pusto ostrvo” uvrstio i poeziju u kojoj je Balaševića okarakterisao kao najgoreg papučara, u čijem životu vedri i oblači supruga Olivera. Naime, Bora je u pjesmi “Predejane” opisao trenutak kada na stajalištu pored glavnog puta izlazi iz automobila da bi obavio malu nuždu i susrijeće fanove:

“Ne smijem po njima da uriniram jer me oni neizmjerno vole, u suprotnom draži će im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša niti se*e”, stihovi su iz Đorđevićeve pjesme u novoj zbirci.

Na pitanje zbog čega je opet potkačio Balaševića, Bora kaže:

“U mojoj novoj zbirci ima i boljih pjesama od te! Ne zanima me da li se Balašević naljutio zbog tih stihova, ne razmišljam o tome”, kazao je Čorba za Informer.

Slavni roker je istakao da ga uopšte ne dotiču Balaševićeve prozivke da je 31. decembra na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu pjevao prije Lukasa.

“Ja nisam toliko sujetan, pa nemam problem s tim da budem predgrupa Aci Lukasu. On je veliki umjetnik i nama iz “Čorbe” je bila čast da zabavimo narod prije njegovog koncerta”, poručio je Bora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com