Herceg Novi: Zatvoren dio Šetališta - Volim Podgoricu

Herceg Novi: Zatvoren dio Šetališta

Zbog radova na proširenju Šetališta Pet Danica iz bezbjednosnih razloga dionica od lokala „La Bamba“ do restorana „Mimoza“ biće zatvorena tokom narednih dvadesetak dana, saopšteno je iz lokalne uprave.

Teren su obišli potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Boro Lučić, sa predstavnikom izvođača – kompanije „Đokić group“, Osmanom Đokićem.

Sadašnja faza radova podrazumijeva postavljanje betonskih ploča radi proširenja šetne staze, a prema procjeni predstavnika izvođača, trebalo bi da bude završena u narednih dvadesetak dana, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Konjević i Lučić su obišli i gradilište u Meljinama, gdje kompanija „Imperio Holding Limited“ sanira most preko potoka Nemila, koji povezuje Jadransku magistralu i ulicu Braće Pedišića. U početnoj fazi srušen je dio starog mosta koji je bio u izuzetno lošem stanju i slijedi ponovno povezivanje dvije strane.

Prema ugovoru koji je lokalna uprava potpisala sa investitorom, rok za završetak radova je 45 dana od početka izvođenja, što se očekuje da bude ispoštovano, naveo je potpredsjednik Konjević. On je najavio i početak sanacije trotoara u Igalu u narednih deset dana, kao i sanaciju starog željezničkog tunela koji povezuje Meljine i Zeleniku.

Vijesti

2 komentara

  1. hi!,I really like your writing very much! proportion we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL? I need a specialist in this area to solve my problem. Maybe that’s you! Taking a look forward to peer you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com