“Lavovi” ne mijenjaju ambicije, selektor obećao borbu - Volim Podgoricu

“Lavovi” ne mijenjaju ambicije, selektor obećao borbu

Pripreme su zvanično završene, slijedi ono pravo. Rukometaši Crne Gore otputovali su u Zagreb gdje će u konkurenciji Njemačke, Slovenije i Makedonije probati da naprave iznenađenje.

Cilj je jedna pobjeda, a do ispunjenja istog moraće bez najboljeg igrača i strijelca Vuka Borozana, te golmana Nebojše Simića koji se povrijedio u srijedu uveče na zagrijavanju pred pretposljednji trening.

Selektor Dragan Đukić je uoči puta obećao borbu, te da će „lavovi“ na najbolji mogući način predstaviti Crnu Goru. A, odsustvo dvojice igrača opisao je jednom riječju:

„Šokantno. To je riječ koja se sama nameće, ali bez obzira na to mi ćemo probati da i u ovoj situaciji budemo tim. Ne mijenjamo svoje ambicije. Nastojaćemo da ostvarimo tu prvu pobjedu. Za nju smo se spremali, za nju smo radili i podnijeli ove žrtve. Zadovoljan sam kako smo sproveli pripreme, zadovoljan sam atmosferom i pored novonastalih problema, jer ne znam koji bi to tim uopšte prebolio lako. Grbović takođe osjeća mali bol i vidjećemo kako ćemo ga koristiti. Ovaj odlazak bih nazvao početkom puta za Tokio i ako tako gledam, ostaje nam da vidimo od čega smo napravljeni i da li smo jaki koliko mislimo da jesmo“, rekao je selektor Dragan Đukić.

Evropsko prvenstvo počinje sjutra, a Crna Gora prvu utakmicu igra u subotu protiv branioca titule Njemačke.

CdM

1 komentar

  1. My brother suggested I could like this weblog. He was totally suitable. This publish truly created my day. You cann’t imagine merely how much time I had spent for this info! Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com