PODGORICA: Tri psa otrovana u Tološima - Volim Podgoricu

PODGORICA: Tri psa otrovana u Tološima

Tri vlasnička psa, otrovana su juče ujutro u Budvanskoj ulici u podgoričkom nasleju Tološima, a jedan od njih nije preživio.

Zbog trovanja pasa, juče je popodne u Budvanskoj ulici bila je i policija, a izvještaj je napravio i veterinarski inspektor.

Kako je objasnio Ranko Vukčević, njegova dva psa su otrovana, ali su  juče popodne bili  živi.

“Međutim, pitanje je da li će preživjeti, pogotovo žuti mješanac, a jazavičar je od veterinara dobio infuziju”, kazao je Vukčević.

On je kazao da je mješanac u veoma lošem stanju i da su pokušavali da ga oporave i osvježe, ali da pomaka juče oko 16 časova nije bilo.

On je rekao da je pas njegovog komšije usmrćen otrovom i da su ga našli mrtvog.

“Njega smo zakopali, a neko je bacio otrov pored kapija od naših imanja. Otrov je bio u viršlama i psi su ih pojeli rano ujutro.  Bili su na  imanju pušteni, djeca se igraju sa njima, strah me je da su se i ona mogla otrovati”, kazao je Vukčević.

On je kazao da ne zna ko bi mogao da baci otrov i da neće policiji podnositi prijavu, jer smatra da nema svrhe.

Veterinarski inspektor Aleksandar Stamatović kazao je „Vijestima” da se očigledno radi o otrovu, ali da ne može sa sigurnošću kazati koji je, jer postoji dosta vrsta.

“Jedan pas je nažalost usmrćen, ova druga dva su otrovana, dat im je odgovorajući tretman”, kazao je Stamatović.

Vukčević je kazao da se ranije nije dešavalo  tako nešto.

Vijesti

1 komentar

  1. This is some useful material. It took me a while to unearth this site but it was worth the time. I noticed this website was buried in bing and not the number one spot. This weblog has a lot of decent stuff and it doesnt deserve to be burried in the searches like that. By the way I am going to save this weblog to my list of favorites.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com