UHAPŠEN NAKON POTJERE: Pijani sin brutalno pretukao majku - Volim Podgoricu

UHAPŠEN NAKON POTJERE: Pijani sin brutalno pretukao majku

Policija u Užicu uhapsila je A.P. (37) iz Sevojna koji je brutalno, pod dejstvom alkohola, pretukao svoju 60-godišnju majku.

Prema poslednjim saznanjima, u kući u kojoj su živjeli, došlo je do svađe između njih dvoje, nakog čeka je A.G. nasrnuo na majku i više puta je udario pesnicama po telu. Žena je pala na pod, ali u to nije bio kraj njenim mukama.

Pijani sin ju je ščepao za vrat, podigao ju je, a zatim je u još nekoliko puta krvnički udario u glavu. Kad se majka drugi put stropoštala, on je uzeo ključeve od kuće i pobjegao.

Pretučena žena se nekako domogla telefona i pozvala policiju koja ju je zatekla u krevetu sa vidnim povredama glave. Zbog jakih bolova od udaraca koje je zadobila morala je sanitetom da bude prevežena u Opštu bolnicu Užice gdje su joj konstatovane lakše tjelesne povrede.

Nakon toga je uslijedila potjera za A.G. koji je ubrzo uhapšen nedaleko od kuće. Izmjereno mu je 1,7 promila alkohola u krvi. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće predat Osnovnom tužilaštvu u Užicu.

 

(Kurir.rs/Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com