ANIN SELFI IZAZVAO KRITIKE: Zašto to sebi dozvoljavaš, a imaš milione? (FOTO) - Volim Podgoricu

ANIN SELFI IZAZVAO KRITIKE: Zašto to sebi dozvoljavaš, a imaš milione? (FOTO)

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom Instagram profilu selfi-fotografiju, ne sluteći da će zbog jednog detalja biti iskritikovana.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger obožavaju da vode zdrav i lijep život, ispunjen stalnim putovanjima i sportom.

Nekadašnja teniserka nam redovno pokazuje kako ona i suprug provode svoje zajedničke trenutke, a nedavno nam je na Instagramu otkrila i da Švajni voli da igra golf.

Dok se nemački fudbaler zabavljao lopticom, Ana je slobodno vreme iskoristila za pravljenje fotografija te je napravila selfi koji je ubrzo okačila na svoj profil,

Naša sportiskinja nasmejanog lica gleda pravo u kameru, a pored njene ljepote mnogi su primetili jedan detalj koji im se nije dopao, posebno pripadnicima ljepšeg pola.

Naime, njeni nokti nisu baš bili u sjajnom izdanju, s obzirom da je lak izbelijedio i skinuo se. I dok Ana ne mari za to, postoje i oni koji su iskritikovali da nije lepo što ne neguje svoje nokte, pogotovo znajući da ima milione.

Ima i onih koji su je branili.

“Mislim da je poslala poruku, da neke stavke poput laka na noktima apsolutno nisu bitne. Njen osmeh sve govori. Nije ćorava da ne vidi kakav joj je lak. Nego, žene. Prosto ne praštaju”, napisala je jedna obožavateljka.

b92

2 komentara

  1. Of course like your website but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

  2. I impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve got hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the issue is something that not sufficient people are speaking intelligently about. I’m very pleased that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com