Kad nešto jako želiš onda se i ostvari: U nagradnoj igri “VELIKO ODBROJAVANJE” izvučen sedmi dobitnik Fiat 500 - Volim Podgoricu

Kad nešto jako želiš onda se i ostvari: U nagradnoj igri “VELIKO ODBROJAVANJE” izvučen sedmi dobitnik Fiat 500

Nagradna igra „Veliko odbrojavanje“ koju organizuje Domaća Trgovina – Aroma marketi i Conto diskonti ulazi u svoju završnicu. Juče (11.01.2018.) je izvučen sedmi dobitnik Fiat 500, a u naredne tri sedmice će se znati dobitnici preostala tri automobila. U prisustvu komisije, u Aroma marketu u Delta city-u, održano je javno izvlačenje nagrade, a srećna dobitnica je Slavka Šapurić Keković iz Danilovgrada.

Posljednje izvlačenje pred novogodišnje praznike donijelo je sreću Slavici Vušković iz Kotora koja nam je saopštila da je vozila Fiat 500. „Ja sam prije izvjesnog vremena vozila bijeli Fiat 500 ali zbog određenih okolnosti sam ga morala prodati. Sve ove godine ne igram nagradne igre ali kad sam vidjela da je glavna nagrada ovaj automobil odlučila sam da učestvujem u nagradnoj igri. Poslala sam deset poruka i vjerujem da kad nešto jako želite to vam se i u jednom momentu ostvari“ – kazala je Slavica.

Podsjećamo, nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima počela je 20.11.2017 i traje do 1.02.2018. godine. Fond nagrada je 10 automobila Fiat 500. Svi koji žele da učestvuju mogu to učiniti na jednostavan način, potrebno je samo SMS-om  poslati broj fiskalnog računa koji je veći od 10 eura i stiče se pravo učešća.

Više informacija može se dobiti na Facebook stranici „Aroma i Conto – Domaća Trgovina“ ili na sajtu www.aromamarketi.me

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com