Početna » NOVOSTI » Koju pjevačicu najviše “guglaju” Crnogorci, a koju Amerikanci

Koju pjevačicu najviše “guglaju” Crnogorci, a koju Amerikanci

Google ima opciju da prikaže koji termini se najviše pretražuju u određenim dijelovima svijeta, ali i da rangira najpopularnije. Po njihovoj statistici, imena Svetlance Cece RažnatovićSeverine, Seke AleksićJelene Karleuše nisu poznata samo u našim krajevima, već se pretražuju širom svijeta. Da budemo tačniji, Sekino ime se u posljednjih godinu dana pretraživalo u čak 26 različitih regija (država), Cecinou  33, Severinino u 34, a Jelenino u 35.

Google je došao do zaključka da su Severina i Jelena najpopularnije pjevačice, što se da vidjeti i na karti.

Prema njihovim podacima, ime Jelene Karleuše se najviše “guglalo” u Sjevernoj Americi, Indoneziji, državama Evrope kao što su Španija, Engleska, Njemačka, Švedska, Norveška i Turska. Njeno ime se takođe najviše pretraživalo i u Srbiji i Bosni i Hercegovini, dok je Severina bila popularnija u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Za Severinu se takođe čulo i u Rusiji, Francuskoj, Italiji, Poljskoj, Mađarskoj, Austriji, Rumuniji i Bugarskoj, ali i Australiji, Brazilu i Indiji. U odnosu na mlađe koleginice, Ceca je bila natraženija u Albaniji. A Seka je posebno zanimljiva u Finskoj.

Kada je muzika u pitanju, tj. pretraživanja na Jutjubu, ova karta izgleda potpuno drugačije, jer na njoj dominira plava boja. Ceca je definitivno najslušanija pjevačica, a njeni hitovi se slušaju širom Evrope, Rusije, Australije i Amerike. Severina ostaje najpopularnija u Hrvatskoj, Mađarskoj i Poljskoj, dok Jelena nastavlja da dominira Turskom.

Zanimljiva je i karta koja prikazuje statistiku pretraživanja fotografija na Guglu, jer se tu pojavljuju i druge države svijeta. Prema ovim podacima, Cecine slike se najviše traže u Kanadi, Indiji, Australiji, Bugarskoj, Rumuniji i naravno Srbiji. Severinine u Hrvatskoj i Mađarskoj, u državama Južne Amerike kao što su Brazil, Argentina, Bolivija i Kolumbija, ali i na Tajlandu, Japanu i Novom Zelandu. Karleušine slike se traže u ostalim krajevima Evrope, uključujući i Rusiju, Sjedinjene Američke Države, Meksiko, Peru, Saudijsku Arabiju, Irak, Iran, Egipat, Senegal, Južuj Afriku, Indoneziju i Maleziju, a Sekine slike traže se i u Uzbekistanu.

Check Also

SASLUŠANA JELENA KARLEUŠA: Sve je ovo jedna velika farsa vlasti!

Pjevačica Jelena Karleuša, juče je saslušana u beogradskoj policiji zbog sumnje da je vodila propagandu ...

Ceca kupila novi skupocjeni automobil! (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na Sajmu automobila kako bi razgledala cetvorotočkaše. Iako ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *