Maloljetnik krao pirotehniku, mladić ukrao automobil? - Volim Podgoricu

Maloljetnik krao pirotehniku, mladić ukrao automobil?

Beranska policija je protiv maloljetnog sugrađanina A.A. (14) podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je ukrao veću količinu pirotehničkih sredstava.

“Službenici CB Berane su, 02.01.2018. godine, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljenog A.A. (14) iz Berana, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu marketa „Naš diskont – Voli“ – piro centar „Mirnovac“ koji se nalazi u ulici Dragiše Radevića. On je, kako se sumnja, 02.01.2017. godine, upotrebom fizičke snage provalio vrata od kontejnera za prodaju pirotehnike „Mirnovac“ i iz njega otuđio veću količinu pirotehničkih sredstva,” stoji u saopštenju Uprave policije.

Takođe, protiv N.D. (18) iz Berana je podnijeta prijava zbog sumnje da je ukrao automobil u vlasništvu M.K.

“On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u toku noći 04/05.01.2018. godine, upotrebom podesnog sredstva polomio staklo na vozilu marke Jugo, nakon čega je ušao u vozilo i upotrebom podesnog sredstva polomio bravu za startovanje vozila i spajanjem žica stavio u pogon vozilo, nakon čega se vozilom udaljio u nepoznatom pravcu,” saopštili su iz policije.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com